jesson

Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Frisörbesök, träning, "Män som hatar kvinnor" och poängräkning

Av Jessica - 26 februari 2009 21:08


Tro det eller ej, men i morse hade jag laddat för att skriva ett inlägg här på bloggen som hette duga, eftersom jag varit så kortfattad sen i söndags. Tassade upp tidigt, tidigt, duschade och gjorde mig klar för jobbet. Var färdig för att sätta mig och börja skriva redan klockan halv sju ungefär. Vad händer då? Jo, internetanslutningen fungerar inte! Jag blev så frustrerad, och besviken... Men, nu är jag här!


Efter jobbet idag gick jag direkt till min frisör. Så skönt att bli av med luggen som hängt och irriterat mig i ögonen länge! Och så "klippte hon upp håret lite" också. Hon vill gärna göra det, för hon säger att då kommer mina lockar fram. Visst, hon har rätt, men ibland när man klipper upp håret för mycket är det en omöjlighet för mig att sätta upp det, som jag gärna vill göra när jag tränar. Idag är jag dock nöjd.


Jag handlade lite mat efter frisörbesöket och sedan åkte jag och värdade på styrka/medel-passet som jag brukar göra på torsdagar. Det funkade med tofs! =) Träffade en ledare som jag värdade för mina två första terminer som värd på Friskis. Hon skulle träna på "mitt" pass. Roligt att få träffa henne igen! Vi ses sällan, för vi har olika dagar/tider på Friskis.


Imorgon är det fredag, dagen jag längtat efter - eftersom det är premiär på "Män som hatar kvinnor". Men, JAG HAR INGA BILJETTER! Snyft! Hur hemskt är inte det? Jag fattade inte att man kunde boka biljetter långt i förväg, och när jag fick det klart för mig häromdagen och gick in på nätet för att kolla om det fanns biljetter kvar gick det endast att få tag på spridda platser längst fram i salongen! Jag är så besviken! Jag ville verkligen se den i morgon! Jag har väntat sååå... Jag måste försöka lösa biljetter till nästa helg istället!


Nu har jag ätit mat i flera dagar och min mage har "rättat till sig". Känns jättebra! Jag räknar MåBra-poäng och det funkar fint, förutom att jag tycker sajten är seg och långsam - det tar en jädra tid att registrera det man ätit och tränat m.m Visserligen kanske det ligger en tanke bakom, för om man är upptagen med att registrera mat hinner man inte äta, och innan man hinner kolla hur många poäng något "kostar" vågar man helt enkelt inte äta. Kanske är en del av deras affärsidé?!


Jag tror jag ger mig för nu, för klockan börjar bli mycket, och jag tror det är TV-dags en stund innan det är dags att sova. God natt!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 25 november 2012 14:10


   

Av Jessica - 22 november 2012 19:41


Ja, du ser rätt, det står Skapica.se i min nya header. Och bilden repeteras i det här inlägget. Men lugn, det är som det ska vara. Sidan har inte blivit kapad och/eller saboterad. Jag har pratat om det här ett tag, och nu börjar jag så smått fl...

Av Jessica - 22 november 2012 05:33


Det finns mycket vackert att se även den här årstiden om man bara tittar. Åkte förbi NK på Östra Hamngatan igår kväll och där hade de så fin julbelysning. Som kransar av ljus runt NK-loggorna på fasaden. På Kungsgatan syntes kungakronor med båd...

Av Jessica - 21 november 2012 05:46


Äntligen onsdag - en härlig dag! NyVana i småregn igår - tre personer var vi som traskade iväg, trotsandes mörkret och kylan. Det är skönt att trampa fram där i urret och framför allt är det skönt när man är hemma igen. Då är man värd en klapp på axe...

Av Jessica - 20 november 2012 05:40


Igår efter jobbet var jag så trött, så trött. Jag skulle åka och träna men hade ingen ork alls i kroppen. Med ett tryck över pannan, frusen och halvkymig, kröp jag till kojs redan vid åttatiden. Skulle läsa men somnade. Jag var vis som en gamma...

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards