jesson

Alla inlägg under juni 2009

Av Jessica - 2 juni 2009 06:28


Tack love och AMC för era kommentarer av tidigare inlägg! Alltid kul att få reda på vem som läser och få respons på det man skriver! =) Mer sånt!


Körde ett spinningpass igår kväll efter frisörbesöket. Skönt att få annat att tänka på än håret! Jag är fortfarande inte hundra nöjd, och undrar om jag kommer att vänja mig vid det här korta och uppskatta det någon gång, eller om jag bara kommer att längta tills det vuxit ut igen.


Det var ett bra spinningpass, men oj vad varmt det var i salen. Redan när vi kom in var det varmt, för ett spin/puls-pass hade just avslutats där. Det funkade dock, och med en flaska vatten under och ett par flaskor vatten efter passet kändes vätskebalansen återställd.


Jag åkte förbi Hamravallen efter min träning för sonen och maken var där och spelade match. Hann inte se så mycket av matchen, men det var trevligt ändå. Träffade några föräldrar, stod och pratade lite och njöt av den kvardröjande kvällssolen/-värmen.


Idag är det ännu en solig dag här på västkusten. Himlen är blå, vimpeln vajar stillsamt och vackert i vinden och vår del av världen är ofantligt vacker just nu. Det kommer att bli en kanondag idag känns det som! =)


Av Jessica - 1 juni 2009 18:30


Va fa-an! Jag är 40 år, ser ut som 50 och lipar efter frisörbesöket!
Hjälp! Nån som har lite löshår att skänka bort?

Av Jessica - 1 juni 2009 06:36


Härlig måndag morgon! Jag vaknade vid fyratiden och tänkte först att jag skulle gå ut och ta en morgonpromenad. När jag insåg att klockan bara var fyra ändrade jag mig dock och la mig ner i sängen och somnade om igen. Hade hon varit fem hade jag nog hoppat upp ur sängen och gått en runda. Nu vaknade jag halv sex nästa gång, och då bestämde jag mig för att gå direkt in i duschen.


I eftermiddag ska jag gå till frisören och klippa mig. Skönt. Jag ser ut som ett troll i håret. Det är alldeles frissigt, långt och urtråkigt. Får hoppas att jag kan få ett bra tips från min nya frisör idag, som gör att vi kommer fram till en lättskött, fin frisyr för min del. Min "gamla" frisör slutade jobba på salongen i fredags och flyttar till Ulricehamn, det är därför jag får en ny frisör idag. Spännande. Jag har klippt mig på samma salong hos samma tjej i flera år nu så det är nog bra att få lite nya idéer.


Idag flyttar min kära svägerska och hennes familj! Så roligt och spännande för dem! Mycket jobb förstås, men det är det värt, när man väl installerat sig. Vi har bott grannar under flera år, så det kommer att bli tomt utan dem, men man vänjer sig väl, som med allt annat.


Nu ska jag äta frukost, läsa tidningen och sen så småningom ge mig av till jobbet. Det kommer att bli en varm dag på kontoret, men åh, vad jag är glad att vi har så här underbart väder just nu! Men man BLIR sugen på semester!

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards