jesson

Alla inlägg under februari 2011

Av Jessica - 11 februari 2011 08:08



God morgon Tölö, Kungsbacka, Halland, västkusten, Sverige, Eruopa - godmorgon världen, helt enkelt! Det är en härlig dag som ligger framför oss - fredagen den elfte februari tjugohundraelva. En enda gång i livet har vi möjlighet att uppleva denna dag och det är idag, det är nu och aldrig igen!


Fredagen den elfte februari tjugohundraelva föddes visserligen lite grå och oansenlig, men den har stor potential och alla förutsättningar för att kunna bli precis hur bra som helst!


Jag ska börja denna dag med att ta hand om lite stryktvätt under det att jag lyssnar på "De redan döda", sedan ska jag träffa JM och Mark för att jobba vidare med deras hemsida samt ta lite bilder till densamma. Det ser jag verkligen fram emot. Jag vill att hemsidan ska växa, förändras och utvecklas och för att få den att göra det behöver jag lite mer input, texter och bilder, så ja, det ska blir riktigt roligt att jobba med det här idag! Dessutom planerar jag att under nästa vecka försöka lära mig lite nya koder att implementera på webbplatsen för att få den exakt dit jag vill.


Senare idag blir det till att uträtta lite ärenden, bland annat åt mor, men även för mig själv och familjen. När eftermiddagen kommer hoppas jag kunna laga till en god middag och när den väl är intagen väntar en härlig TV-kväll, som vanligt på fredagar. Wee-hoo, livet är underbart att leva och fredagsmys är en viktig del av det! 


Av Jessica - 10 februari 2011 22:12


Jag fullkomligt  ä l s k a r  den här reklamfilmen! =)


Av Jessica - 10 februari 2011 08:57


Kombipasset igår kan jag verkligen rekommendera! 75 minuter totalt; 24 stationer i cirkelgymmet och indoor walking resten! Ett mycket bra pass! Efter kvällens spinningpass - femte träningsdagen på raken -  är jag värd en vilodag i morgon, så det ska jag ta. Som det ser ut nu i alla fall. Det är ju så roligt att träna att det är svårt att låta bli! Och kondisen har så smått börjat återvända; jag känner mig starkare än på länge. Precis som jag vill ha det... Duracellkaninen har hittat tillbaks till min kropp! ;o) 


Dags att ta tag i den här dagen. Jag ska åka med Extra till Kållered (märk väl, i hennes nya, fina Ford, som hon av någon anledning kallar sin "Lexus" (=) för att besöka ovanstående möbelbutiker, sen blir det nog lunch i stan och därefter ska jag ta en liten promenix med goaste Atlas innan middagen och träning. Ha nu en skön torsdag!

Av Jessica - 9 februari 2011 09:33

  

Temperaturen runt nollan i morse, nu solsken, fågelkvitter och förväntansfullt pirr i magen.  Det känns som att våren ligger i luften, men enligt vad jag hörde igår ska det komma snö i morgon... Bäst att ta vara på den här dagen så väl som det bara är möjligt med andra ord!


Jag ska in till Göteborg idag. Måste definitivt packa ner kameran i väskan, eventuellt ta en fika i Haga, strosa runt på gator och torg samt gå på ett möte klockan två. Spännande. Får se vart det tar vägen.


Ikväll blir det kombipass på Friskis - cirkelgym/indoor walking. Jag körde ett dubbelpass igår kväll bestående av indoor walking och step. Det var kanske inte den bästa kombon, men eftersom jag inte varit på step på väldigt, väldigt länge var det passet inte så konditionskrävande som man skulle kunna tro.


Jag hängde visserligen med bra på uppvärmningen och genomgången av de båda blocken, men när vi skulle köra de sex avslutande finalvarven stod jag mest och trampade och höll igång fötterna vid sidan av min bräda. Fasen vad jag har tappat där! Jag som brukade vara så B-R-A på step! Aj, aj, bäst att gå på några steppass till framöver för att träna upp mig igen!

Av Jessica - 8 februari 2011 04:32


Oj, vad det blåser! Jag vaknade strax efter tre och kunde inte somna om. Jag gjorde mig en kopp kaffe, tände mitt ljuvliga Yankee Candle-ljus (CLEAN COTTON) vid skrivbordet och gick igenom bilderna från gårdagens tatueringssession istället. Nu sitter jag här och kurar i väldoft och hör blåsten vina runt knutarna. Ganska mysigt faktiskt.


Sonen och jag kom till tatueraren vid tiotiden igår förmiddags. Tio över elva hade man enats om storlek, exakt vinkel och placering av motivet och ängeln skissades upp på sonens överarm. Efter att ha läst min G-P och många, många, många sidor i boken, samt tagit flera bilder under arbetets gång var tatueringen på plats. Klockan var då tio i tre!

  

Medan jag väntade bläddrade jag även igenom bilder på en dator samt i ett fotoalbum med tidigare tatueringar, kommenterade den här med "den här ser ju nästan ut som något jag skulle kunna ha gjort":

Och mycket riktigt, det var jag som textat det här födelsedatumet! Jag visste inte att det var hon som tatuerat in det, men där ser man, jag känner igen mina alster även när jag springer på dem på oväntade ställen. Är dock inte kanonnöjd med hur olika niorna är, men det här är nog den andra tatueringen jag någonsin gjort...


Jag hittade även bilder av Hugo & Olle-tatueringarna, Citius Fortius-tatueringen och på skrivbordet låg 1967-tatueringen som maken och svågern ska göra nästa vecka. Roligt! Nu ska jag försöka få tag i "Exit light, enter night, take my hand - off to never never land"-tatueringen som jag gjorde allra först - den har jag ingen bild av själv tyvärr.


Nej, nu ska jag försöka sova en timma eller två till - får nog stoppa i ett par öronproppar tror jag för att stänga ute ljudet av blåsten. Att jag inte kom på det tidigare! Ja, ja, jag har haft det ganska mysigt här och du som vaknar tidigt slipper ju vänta på ett inlägg från mig. =) Ha en bra dag, håll i hatten och blås inte bort!

Av Jessica - 7 februari 2011 09:19


Så, då har jag bäddat, tränat, dushcat, tvättat, vikt och hängt tvätt, ätit frukost, och kört igång diskmaskinen samt packat ner mina kamerasaker i ryggsäcken. Snart ska sonen och jag bege oss till tatuerarstudion där han ska få sin julklapp på plats - en ängel på armen.


Jag ska sitta med hela tiden och har laddat med såväl dagens G-P som boken "Påven Johanna" och om jag tröttnar på dem har jag ju min ljudbok "De redan döda" i iPhonen. Jag tänker ta lite bilder under arbetets gång idag och hoppas kunna visa upp några här senare i eftermiddag.

Av Jessica - 7 februari 2011 06:48

  

Av Jessica - 6 februari 2011 12:47

  

Vi var som sagt hos Extra igår och firade hennes födelsedag. Hennes söta, underbara svärföräldrar hade lagat ljuvliga pajer med alla tänkbara fyllningar; kyckling & sparris, kassler & spenat, bacon & broccoli och tacofärs. Till det serverades sallad, bröd och ost. Jättegott!


Med på kalaset var Marks urgulliga systerson och den pojken värmer verkligen mitt hjärta. Han är supercharmig!


I present fick Extra av oss det här fina armbandet som jag köpt av Malin - samma duktiga smyckekreatör som jag handlade av förra helgen. Extra säger att hon älskar det, så det var ett helrätt köp! =)


Själv blev jag överraskad och fick försenade födelsedagspresenter av Sångerskan och Pingis, som jag blev mycket glad för, så tack snälla ni!



Idag har Extra och jag varit iväg en sväng på Solhuset, snart väntar ett besök hos mor och till kvällen blir det ett spinningpass på Friskis med AMC. Har inte varit och tränat sen i måndags, så det suger rejält i motionstarmen nu. =)



Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards