jesson

Alla inlägg under mars 2011

Av Jessica - 26 mars 2011 09:59

Fina gåvor från våra härliga middagsgäster igår - man blir ju helt rörd.


Vilken kalasdag det blev idag då! Wee-hoo! Solen skiner och jag är säker på att om jag sätter mig på en stol nära husväggen på baksidan är det nog riktigt varmt och behagligt också, det ska jag testa snart. Men först ska jag skriva klart det här inlägget och gå en liten promenad.


Jag blev väldigt nöjd med klippningen igår - nu är håret uppfräschat och befriat från kluvna toppar. Kvällen blev också väldigt lyckad. Våra gäster kom vid sjutiden, vi drack lite bubbligt rosévin innan maten och sen åt vi, spelade "Så det kan låta", lyssnade på musik & sjöng och fick även lyssna på Ph som spelade gitarr för oss. Underbart! Tyvärr sprang klockan iväg och kvällen tog slut alldeles för fort, men vi får se till att göra om detta snart. Så bra var det!


Idag ska jag iväg på en tjejdag & -kväll. Först ska vi träffas i en butik i Söderstaden, testa att dreja lergrejer som vi får bränna och glasera och ikväll har vi bord på Esters. Det ska bli jättetrevligt!


Åh, nu fick maken också ett vårkänslorryck - han har börjat täcka av utemöblerna  på baksidan! Det blir en riktigt SKÖN stund i solen sen! :)

Av Jessica - 25 mars 2011 09:03


Ja, vilken kalabalik det var här i morse, ska ni veta. Kaffemaskinen funkade inte när jag försökte fixa maken och mig varsin kopp. Han gick därför ut i köket, öppnade maskinen, undersökte, petade, fixade och grejade för att få igång den. Nästan lite desperat faktiskt... Till slut fick darlingen erkänna sig besegrad - nu är den slut och sista koppen är bryggd. Därför ska vi prova en sån där kapselmaskin istället. Vet inte om det blir lika gott och lika bra som det vi är vana vid, men bättre än vanligt bryggkaffe tror jag nog att det är hur som helst.


Dagen idag är fullspäckad... Jag har redan hunnit med en vända till ICA för att köpa mjölk till sonen och ägg till kakan i föregående inlägg, vilken nu står och svalnar på skärbrädan i köket.


Kvart i tio ska AMC och jag köra ett cirkelgympass, klockan ett ska jag klippa mig, sen ska jag handla inför kvällens middagsbjudning som vi ska ha här klockan sju. En rolig dag tror jag att det blir minsann! :)

Av Jessica - 24 mars 2011 17:18

"Ve och fasa", tänker ni kanske nu kära läsare, "ska hon terrorisera oss med bilder av sig själv hela tiden nu?! Lämna tillbaks fjärrkontrollen i så fall." Nej då, det är ingen fara, jag tröttnar snart på min egen nuna. Men det var kul att testa lite, det måste jag erkänna! :)   


Snart är det dags för kvällens träningspass. Ett indoor walking sing along, vilket är ett specialpass denna vecka, då det är GULDVECKA på Friskis Kungsbacka. Jag gillar ju indoor walking, musik och att sjunga. Brukar ofta sjunga med i låtarna när jag tränar, men bara när jag vill, kan och känner för det. Hur det blir ikväll återstår att se. Räcker flåset till för att sjunga högt och ljudligt ett helt pass? Det är den stora frågan.

Av Jessica - 24 mars 2011 13:52



För att belöna mig själv för att jag så duktigt ägnat (och kastat bort?) ännu några timmar av mitt liv åt att städa har jag idag äntligen inhandlat en trådlös fjärrulösare till kameran. En rolig men kanske onödig pryl som jag gått och suktat efter ett tag.


Idag gjorde hur som helst jag slag i saken och nu är den alltså invigd. Ingen som kan tro att jag håller en fjärrkontroll i handen på den här bilden, va?! Eh, men det var mest för att testa. Nästa gång ska jag se till att hålla den lite mer diskret, jag lovar. =) 

Av Jessica - 23 mars 2011 14:41

Man ska aldrig gå händelserna i förväg... Igår blev det nämligen ingen mammavisit, ingen träning och inte heller något biobesök för min del. :( Helt plötsligt började jag må väldigt illa! Jag försökte kämpa emot - förberedde mig dock genom att städa toaletten noggrant - och ställde för säkerhets skull in allt under dagen. Som tur var stannade det vid att tarmarna hade ett långt och bullrigt rejvparty i magen på mig, att jag var orolig och öm i magen hela dagen och kvällen, men inget värre än så alltså. Puh!


I morse var jag fit for fight igen, och jag började dagen med ett härligt spinningpass på Friskis. Därefter tog jag tag i lite grejer här hemma och tillbringade sedan flera timmar vid datorn. Känns som att jag faktiskt gjort mycket nytta idag och jag är därför ganska nöjd med mig själv.


 

Av Jessica - 22 mars 2011 10:26

Dagen har börjat bra. Jag har pysslat en smula här hemma och promenerat en liten runda i det underbara vädret, lyssnandes till Catharina Ingelman-Sundbergs "Tempelbranden", och nu ska jag strax ta tag i resten av den här härliga tisdagen!


Jag ska börja med att cykla till mamma för att hjälpa henne med lite grejer, därefter köra ett indoor walking-pass på Friskis och ikväll blir det bio med Extra och Sångerskan. 

Filmen "Ritualen" är det vi ska se. Jag hade nog inte helt på egen hand valt att gå på den filmen måste jag säga... Skräckfilmer tycker jag att jag på något sätt vuxit ifrån. Jag upplever dem oftast som löjliga och förutsägbara nu för tiden. Men jag minns mycket väl när jag i tidiga tonåren älskade filmer som Exorcisten, The Shining, Nightmare on Elm street, Fredagen den trettonde eller vad nu alla filmer hette.


Förhoppningsvis blir jag dock överraskad av kvällens exorcistfilm, som sägs vara inspirerad av verkliga händelser, och kanske blir jag till och med rädd på riktigt och inte bara på grund av överraskningsmomenten som brukar ingå som självklar ingrediens i den här typen av filmer. Då ska jag omvärdera min åsikt att skräckfilmer är löjliga, jag lovar! =) Har du sett filmen och vad tyckte du i så fall?


Hur filmen än visar sig vara ska det bli roligt att tillbringa kvällen med Sångerskan och Extra - bara det är ju värdefullt. =)

Av Jessica - 21 mars 2011 08:00

Vilken härlig dag och kväll jag hade igår! Snacka om känslomässig berg och dal-bana. Vi började med att åka pendeln in till Göteborg, jag och fem andra tjejer. Så mötte vi upp flera på Incontro där vi under några timmar satt och åt från en ljuvlig brunchbuffé. Mycket prat, snatter och skratt kan jag lova att det var runt vårt bord med ladies. Klockan sju började föreställningen på Konserthuset och vi hade bra platser; rad ett på läktaren.


Jag är glad att jag inte satt längre fram än så, faktiskt, för oj vilken intim show det var. Mia Skäringer lämnade ut så mycket av sig själv att jag nog inte hade klarat av att se henne på närmare håll, för då hade jag troligtvis gått upp på scenen och kramat om henne! 


Det var ett par tårfyllda timmar kan jag säga. Ibland skrattade jag så tårarna rann och flera gånger grät jag för att jag tyckte hon sjöng så otroligt vackert och inlevelsefullt men jag fällde även en hel del tårar för att jag kände mig ledsen för hennes skull... Ja, det var en föreställning som verkligen berörde och jag gillar ju det, att bli berörd.


Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Skapa flashcards