jesson

Alla inlägg under april 2011

Av Jessica - 16 april 2011 12:48


Nu är jag klar med min lista. Eller ja, det blev egentligen två listor, för att jag har så himla många olika favoritbloggar att välja mellan... Här presenterar jag dem nu, rakt upp och ned i bokstavsordning, utan någon kategoriordning eller popularitetsordning. Jag gillar dem alla, fast på olika sätt!


ANETTEANNACAMILLAJENNIE, JOSEFIN
MARIELLE, MIMMI, SARA, SUSANNE, VANILLA

Av Jessica - 16 april 2011 09:04

(Klicka på bilden så kommer du till Mimmis glada blogg.)


Nu är det min tur att klura ut vilka fem som ska vara med på min lista.
Tur att jag är ensam hemma, ledig hela helgen och kan ägna mig åt att välja ut dessa fem med omsorg. Det blir inte lätt kan jag säga! Puh! 

Av Jessica - 16 april 2011 07:56

 

Det var riktigt dramatiskt ute vid vår lilla badvik i torsdags.


Igår var AMC och jag på fotomässa på Scandivian Photo. Lyssnade på en föreläsning, tittade på fotoprylar, shoppade lite och bäst av allt: jag lämnade in min kamera på en "check and clean". Det ingick när jag köpte kameran, att i tre år får skicka in den för en kostnadsfri rengöring, men jag har inte gjort det ännu. Vill ju inte vara utan den! Men nu är den ren och fin och redo för att fånga världen igen. =) 


I natt har jag sovit ensam. Det kändes väldigt tomt och annorlunda. Kvällen började som vilken fredagkväll som helst här hemma med middag och "Så ska det låta". Halv tio var det dock samling vid Varlakiosken för ett fyrtiotal killar i Tölö U-trupp och deras ledare, för avfärd mot Holland och träningslägret i Westerbork. När jag kört maken och sonen till samlingen, vinkat av dem och kom hem var det verkligen helt tyst och tomt i huset. Märklig känsla...


Ungefär som den vid Smarholmen häromdagen, när dimmorna bara vällde in över land. Det skiljer bara några minuter mellan de två bilderna överst i inlägget. Det var skumt!

Av Jessica - 15 april 2011 09:29


Inte på långa vägar lika fina som naturens egna, visserligen. Det märks dock ganska snabbt att vi människor är ute mer och rör på oss - äter och dricker mer ute - när det är fint väder. Synd bara att vi måste lämna så tydliga spår efter oss.


Bilder från Gottskär igår  


(Tilläggas bör att jag inte rökte en enda cigarett igår, inte drack en droppe öl, inte åt Daimstrut och ej heller muffins!) 

Av Jessica - 15 april 2011 07:25

Efter Ljungskiletrippen igår tog jag med mig kameran på en liten tur. Jag inledde med att sätta mig på Hamntorget med utsikt över Kungsbackaån och Sjöallén, där jag intog årets första "uteglass" i solgass - mysigt.


På kvällen var det så dags för starta eget-kurs igen och det var trevligt som vanligt. Gruppen består av många olika personer med helt olika affärsidéer och visioner. Jättespännande! Vi pratar mycket, ger varandra feedback, skrattar, lär oss nya saker och jag är väldigt glad att jag anmält mig till denna kurs. Mycket nyttigt och lärorikt!


Av Jessica - 14 april 2011 07:33



Hit ska jag idag - till Ljungskile - på en jobbrelaterad liten dagstripp. Mer kan jag inte säga, men det ska bli spännande!


Av Jessica - 13 april 2011 21:56

Ja, ikväll var det dags för Sveriges mästerkock igen. Bara två deltagare kvar; en från Kungälv och en från Lindome. Västkusten äger! :) Men eftersom jag själv kommer från Lindome från början, Jennie går på samma skola som min son - fast en årskurs över - och jag dessutom har fått förmånen att träffa henne några gånger nu på sistone håller jag förstås tummarna extra hårt för att hon ska gå segrande ur duellen nästa vecka. Heja Jennie! Jag skulle köpa din kokbok, rakt av!

Av Jessica - 13 april 2011 11:29

      


Men hade det varit det hade det varit trevligt om det stått en skål med Dumlekolor och lite salta pinnar på det nytorkade vardagsrumsbordet som på bilden ovan... Jag har städat tidigare (och jädrigt FORT!!!) denna vecka  och därför känns kolorna väldigt långt bort, men det är bara att härda ut och njuta av dem på bild så länge. I lööve Dumle! :)


Nu ska jag åka och köpa lunch till AMC och mig och åka ut till henne för en stunds tjatter, samvaro och trevligt sällskap. Ha en skön fortsättning på onsdagen, everyhopa!

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards