jesson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Jessica - 24 augusti 2011 06:46


Igår kväll var jag på ett kombipass cirkelgym/indoor walking. En riktigt bra kombination; en halvtimma cirkelgym och en halvtimma indoor. Lägg så till en bra ledare och härligt drivande musik så har du receptet på ett lyckat träningspass. Riktigt bra, tycker jag! =)


Har bokat in en hel timmas indoor och en hel timmas cirkelgym i morgon ikväll men innan dess blir det nog ett spinningpass ikväll. Jag har i alla fall bokat det, men eventuellt - om kroppen säger ifrån under dagen - blir det vilodag från träning...


 

Av Jessica - 23 augusti 2011 06:53




Jodå, det är fint väder här idag. Inte för att jag är ledig och inte för att jag är speciellt jättesugen på att åka och bada - så varmt är det inte - men ändå. Lagom fint för att jag ska känna mig bubblig och glad i hela kroppen är det och lagom fint för att jag faktiskt med glädje ska ha lust att cykla till och från jobbet idag.


De dagar maken har sjukgymnastik har jag annars väldigt lätt för att säga att jag gärna åker med honom, men inte idag!


      

Av Jessica - 22 augusti 2011 06:37




Ja, det är nog allra sista gången jag kan parfymera mig med denna underbara doft. Sista dropparna måste jag nog krama ur flaskan för att komma åt, tyvärr. Jag var på NK för ganska längesedan och frågade efter den, men fick då höra att den utgått och inte går att köpa längre. Nu, när läget är akut, måste jag ta reda på om det gäller överallt, eller om det bara gällde just på NK Göteborg. Någon som vet?

Av Jessica - 21 augusti 2011 19:19


Nu ska jag skriva ett långt, gnälligt och skälligt inlägg i vilket jag ska vara riktigt irriterad och upprörd en stund. Ja, jag vet att jag brukar säga att detta är en "må bra-blogg", och jag brukar inte vilja vara arg och upprörd här, men idag är ett undantag.


Visst finns det många stora problem, allvarliga orättvisor och megaviktiga saker att engagera sig i där ute i världen, men det är inte det jag ska göra ikväll; i min lilla värld har följande hänt:


Jag började dagen med att cykla till Friskis en timma innan fuego-passet skulle börja. Jag hade laddat för att förlänga sommaren, som ju tagit slut oväntat och ovanligt fort i år, genom att lägga mig tjugo minuter i solariet.


När jag kom upp på andra våningen på Friskis, där solarierna är belägna, satt det stora lappar med "UR FUNKTION" på dörrarna. Aja, det var ju ingen större skada skedd - jag tog mig istället tid att promenera en stund på löpbandet i gymmet innan passet drog igång.


Nu ikväll fick jag ett ryck och bestämde mig för att jag SKULLE sola i alla fall. Funderade på att sticka till Solkällan först, men kom ihåg att Solhuset brukade vara mycket finare och fräschare, då jag solade förr. Det var dock inget bra val skulle det visa sig...




Jag försökte ringa till dem som äger solariet men fick inget svar och jag kunde inte ploppa ut mina betalda pengar igen heller utan solariet fick stå där och gå för sig självt medan jag argt tog mig hemåt. Känner mig lurad och väldigt irriterad!


Nu är det dock så att visst, grejer kan gå sönder - jag köper det - men det viktiga är ju hur ett företag hanterar klagomål och reklamationer. Jag förväntar mig nu att bli uppringd av S(p)olhuset snarast möjligt, jag förväntar mig att få mina sjuttio kronor i retur och jag förväntar mig dessutom något mer i kompensation! Det här är inte okej! GRRR!


(Friskis är jag inte sur på för där blev jag inte av med några pengar!)


((Man kan ju undra om det här är ett seriöst företag över huvud taget. Går inte att nå via telefon och det finns inga andra kontaktuppgifter att hitta varken i lokalen eller på nätet, förutom postadress då, men vem skriver ett brev om sånt här?! Hrmpf!))

Av Jessica - 21 augusti 2011 16:38


Dans fuego-passet i förmiddags var lika roligt som förra veckan, om inte ännu roligare. Idag kunde jag sätta lite fler rörelser och det är ju alltid skoj.


Smart nog ställde jag mig precis bakom den ena ledaren idag. Vad då smart, tänker du kanske nu - om du resonerar som många andra som går på den här typen av koreograferade pass. Man ska väl stå så långt bak som möjligt i salen så ingen ser en och kan skratta åt hur man beter sig?


Fel, säger jag! Ställ dig, som jag, så nära ledaren som möjligt för då ser du mycket bättre vad som ska göras, och hur, och får på så sätt ut mer av din träning. Står du längst bak i salen skyms din sikt fram till ledaren och sneglar du på de framför dig, som kanske är lika osäkra som du själv, är inte heller de till någon hjälp för dig när du ska lära dig stegen och röreslerna. Varsågod för tipset, men hey, ta aldrig MIN plats på passen! ;o) 



 

Av Jessica - 21 augusti 2011 09:17




Tom agenda idag förutom att jag bokat in mig på ett  dans fuego-pass klockan elva och att jag behöver handla frukt till jobbet samt lite middagsmat inför veckan som kommer. Det är hyfsat väder även idag, så har jag tur blir det en liten cykelrunda i eftermiddag, eventuellt med kameran i sällskap. Vad ska du göra idag?

Av Jessica - 20 augusti 2011 17:31


Det slog mig just; på skylten i förra inlägget står det Kungsbacka River lördag 21 augusti - vilket år då, tro? Eh, nå, här kommer hur som helst lite bilder från dagen.


                       




 

Av Jessica - 20 augusti 2011 15:26




Förenade nöje med nöje (hmmm) förut då jag först cyklade ut till Rolfsån i höjd med Hanhalsgården för att fotografera kanotisterna som deltog i Kungsbacka River och därefter trampade in till stan och Hamntorget samt målgången vid Norra Torggatan där jag fortsatte att fotografera. Riktigt kalasväder fick vi idag, och det var fullt av folk överallt i stan. Jättemysigt, verkligen! Hann även med lite shopping. Fler bilder kommer senare. =) Nu blir det en dusch, sedan lördagsmys med tacos och förhoppningsvis lite trevligt umgänge till kvällen.

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards