jesson

Alla inlägg under september 2011

Av Jessica - 3 september 2011 08:17





Tänkte på en sak här nu i morse... I rättvisans namn måste jag ju ge Solhuset upprättelse. Jag har fått tillbaka mina pengar, som jag kände mig blåst på för ett tag sen när jag var där och skulle sola och solariet var spräckt... Minns ni?


Nå, jag pratade med ägaren flera gånger för att få till en tid som passade oss båda. Nu är dessutom glaset utbytt på det trasiga solariet så jag lägger ner fallet och önskar Solhuset lycka till i framtiden. 


Lördag idag, himlen är täckt av moln men det regnar inte. Det är loppis på IKEA:s parkering och jag tänkte dra med mig maken dit nu på förmiddagen för att kika lite. En jobbarkompis ska stå där och sälja grejer, så hon blir nog glad om vi kommer.


En annan önskan jag har är också att svänga förbi Scandinavian Photo i Mölndal och se om jag kan få köpt mig en reflexskärm, ett star-filter och ett close up-filter... Är sååå sugen på dessa prylar!


Senare idag ska maken stå i inträdet på Hamravallen (A-laget spelar match) och själv ska jag till mor och hjälpa henne med lite grejer samt planera inför den stora dagen - sjuttioårsdagen! =) 

Av Jessica - 2 september 2011 07:01

I paketet som kom igår var det väldoft av högsta klass. Jag fick ju tips från två läsare om var jag kunde hitta en av mina absoluta favoritparfymer efter det att jag skrivit om den här. På parfym-klick beställde jag den - billigt och bra. 350 kr inklusive frakt och leverans direkt ner i brevlådan. =) Sååå, min flaska är inte längre tom utan knökfull! Underbart! XD




Åh, jädrar vilken respons jag fick på inlägget om Wordfeud häromdagen sen då! Just nu har jag tolv pågående matcher i telefonen! Jättekul! Om du inte hoppade på tåget sist, skaffa gärna appen Wordfeud till din iPhone eller Android-mobil och leta upp mig: jesson69, så går vi en match. Appen är gratis, men jag tröttnade på reklamen och köpte min för 22 kronor. Så värt det!

Av Jessica - 1 september 2011 20:33



Vad tror du att det var i paketet? Kanske skulle tävla ut ett pris till den som lämnar rätt svar i en kommentar...? Hmmm. Vad säger du?

Av Jessica - 1 september 2011 06:49




Augusti månad är över för denna gång - välkommen september! En månad då vi i år har ett par jubilarer att fira. Mamma börjar med att fylla 70 år den 7 september och den 29:nde blir sonen myndig! Svisch, svosch, tiden flyger verkligen fram!

En artonåring i huset som kanske tror att han kan göra precis som han vill om en månad alltså - hur kommer det att bli?

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Skapa flashcards