jesson

Alla inlägg under oktober 2011

Av Jessica - 22 oktober 2011 10:27


Hur funkar en (min) hjärna egentligen? Ja, den frågan har jag många gånger ställt mig. Senast igår faktiskt...


Jag har sedan en tid tillbaka förmånen att få göra ett månatligt nyhetsbrev åt företaget där maken jobbar, vilket jag är väldigt glad och tacksam för. Senaste nyhetsbrevet gick ut via mejl igår, och även jag fick det samt en inbjudan (vilken jag också producerat) till julfest. Trots att jag visste om det och fastän jag själv gjort inbjudan blev jag jätteglad! Bjuden på julfest! Det är ju hur kul som helst! :) 


 

Av Jessica - 21 oktober 2011 06:41



"Företagets viktigaste kapital sitter mellan ögonen på medarbetarna. Det kapitalet måste vårdas för att inte förstöras.
En stressad hjärna kan inte samarbeta, vara kreativ och hitta lösningar. Dessutom har alla hjärnor fötter som kan traska till konkurrenterna!"
- Professor Lennart Levi -  


Ja, så inleddes den väldigt bra föreläsningen jag var med på och fotograferade igår. Jag tror att alla tjejer som var där igår kväll hade en skön känsla i kroppen efteråt. Jag var åtminstone glad och upprymd och då var mitt uppdrag ändå "bara" att fotografera... En härlig kväll! :)

Av Jessica - 20 oktober 2011 06:31



Nu är det snart Halloween. Det märks lite här och var, och bland annat fick jag ett mejl med tips om ett set spindel-Photoshop-penslar igår. Passade ju bra till den här bilden, eller vad säger du?   Du kan ladda penslarna till Photoshop här, om du är sugen. 


(Psst, ikväll ska jag ut på fotouppdrag. Det ska bli jätteroligt och spännande! Håll gärna en tumme för att det blir så bra som jag och uppdragsgivaren önskar.)

Av Jessica - 19 oktober 2011 20:09


När jag kom till jobbet i morse stod chefen i köket och pysslade.


 



 Visste väl att det skulle bli en bra dag idag!

Av Jessica - 19 oktober 2011 06:24




Mitt i veckan har det hunnit bli. Jag känner på mig att dagen idag kommer att bli alldeles speciell och är därför väldigt förväntansfull. Ja, så brukar jag i och för sig känna varje dag, för man vet aldrig vad dagen har att erbjuda. Visst är det en häftig känsla? Smaka på orden: idag kan precis vad som helst hända! 

 

Av Jessica - 18 oktober 2011 21:13


 

Det är alldeles tyst här hemma just nu och jag njuter för fulla muggar. I vanliga fall brukar ljudet från TV:n vara dominerande i vårt hus så här dags på kvällen. Men inte ikväll. Maken och sonen är iväg på sen fotbollsträning, och då passar jag på att ha lite tyst tid för mig själv. Bläddra igenom de för dagen nya tidningarna och bara vara. Ahhh... Hopp i säng!

Av Jessica - 18 oktober 2011 06:24




Herre min je, vad det regnar idag! Fönstren är alldeles regnstrimmiga och det blåser och har sig. Känns inte som att det kommer att avta på länge heller. Men vet du vad? Jag har nog blivit knäpp, men jag gillar det! Jag tycker det är mysigt. Fast jag ska ut och cykla i ovädret! Jag gillar alla sorters väder nuförtiden. Hellre uppleva en dag med dåligt väder än att inte få uppleva dagen alls. Så tänker jag...


Nu undrar du säkert vad fåren har med detta att göra; det gör nog fåren också... ;o)

Av Jessica - 17 oktober 2011 20:34


Musarm har vi ju alla hört talas om en del de senaste 15 åren... Undrar vilka diagnoser dagens ungdomar kommer att få längre fram? "Sittafastkropp"?


 

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Skapa flashcards