jesson

Alla inlägg under oktober 2011

Av Jessica - 12 oktober 2011 06:41



Ja, här kommer ett tips från mig, som helst aldrig har några produkter i håret alls. Men det här pulvret gillar jag verkligen! För folk med tunt och fint, skandinaviskt hår, är det här rena volymboosten. Man får en tuperad struktur på håret och nästan en lite "skitig" känsla. Perfekt för mesigt och mjukt hår alltså och fem tummen upp från mig! 

Av Jessica - 11 oktober 2011 19:54


 

Tvättar av oljan från händerna, hissar ner domkraften och hänger upp fälgkorset på verktygstavlan, där verktygskonturerna är prydligt vitmålade för att klart och tydligt visa var varje sak ska hänga... Mice an place!


Nej då, jag skojar. Jag har inte varit ute och bytt däck på bilen och jag ska inte göra det heller. Men jag har just bokat tid för däckskifte i november samt lämnat in önskemål på bilprovningen om tid för besiktning i början av december. Gott att vara förberedd! För vips är vintern här och precis ALLA ska byta däck samtidigt! Och bilen SKA besiktigas innan december månads utgång. Skönt då att ta det innan julruschen sätter igång!


Jag brukar försöka ta dagen som den kommer och leva här och nu, men vissa saker är ändå bra att planera i förväg. Man KAN ju faktiskt överleva morgondagen och då är det lika bra att vara förberedd. ;o)

Av Jessica - 11 oktober 2011 06:30


och sådana här små saker räcker för att göra mig glad...


Idag ska jag som vanligt ta vara på alla glada leenden jag får, känna vilken lyx det är att få smutta på en kopp väldoftande, varmt och nybryggt kaffe, njuta av vinden mot min kind när jag är ute, kanske tända några ljus till kvällen och läsa en god bok. Låter väl som en härlig och bra höstdag?

Av Jessica - 10 oktober 2011 20:36


Bild lånad från tv4.se


Är jag helt förvirrad eller? Rätta mig om jag har fel, men visst berättade jag för er här på bloggen om att jag i onsdags, när jag var hemma från jobbet, tittade på "Den som dräper"? (Jodå, det står faktiskt så där!) Och jag minns att jag tyckte det verkade vara en bra serie. Och ändå säger de på TV4 att den har premiär ikväll. Vad var det då jag såg på förra veckan? Huh? Smygpremiären? Eller kanske genrepet? Hmmm, jag kliar mig i huvudet och undrar vidare.

Av Jessica - 10 oktober 2011 05:59


Vaknade hur tidigt som helst i morse. Eller ja, i natt, om man så vill. Ljudlösknappen på telefonen lever nämligen sitt eget liv. Jag satte den på ljudlöst läge igår kväll när jag skulle sova och vid halv fyra vaknade jag av att telefonen - som alltid ligger på sängkanten - vibrerade om och om igen. Den stänger liksom av sig och sätter på sig själv. Utan att jag rör den! Putte upp knappen och försökte somna om, men det var kört... Det är ju en jädra tur att jag av naturen är morgonpigg! :o)

Av Jessica - 9 oktober 2011 17:36

   


   


Svanarna fick syn på mig, blev nyfikna (?), simmade närmare och visade upp sig från sina bästa sidor. Det var en underbar känsla - ett riktigt spännande möte! 


Efter den här i mitt tycke lyckade fotorundan tog jag en promenad hemifrån och upp till skogen i Fors. Drygt 6 km avverkade jag totalt och telefonbatteriet höll hela vägen! En riktigt härlig utedag har jag haft.

Nu har det dock börjat småregna, blåsa, himlen är grå och jag har nyss stigit upp ur ett skönt, varmt och avkopplande bad. En härlig söndagskväll väntar nu. Glad att jag var igång och kom iväg tidigt i morse! :)




Av Jessica - 9 oktober 2011 11:54



Har varit ute på en riktigt härlig fotorunda nu på morgonen/förmiddagen. Började vid Rolfsån i Hanhals, och åkte därefter vidare ut på Onsalahalvön via Vallda med slutdestination Utholmen, där jag hade ett underbart svanmöte. Fler bilder kommer. Jag är inte färdig utomhus än idag, men just nu måste jag ladda kamerabatteriet en stund, eftersom det var tomt efter svanbilderna i Gottskär. (Vad är det med mig och batterier, liksom?)

Av Jessica - 9 oktober 2011 07:32





Nattfrost, rosa soluppgång, uppe tidigt och söndag. Kan det bli bättre? 

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards