jesson

Alla inlägg under november 2011

Av Jessica - 25 november 2011 04:51



Av Jessica - 24 november 2011 06:20


Ni har säkert undrat hur det gått med bootsen jag beställde häromsistens..? De kom i fredag. Vi stressade in till innerstaden för att hämta ut paketet innan gästerna kom, förväntningarna var skyhöga och sen, när jag väl med febriga fingrar slitit upp kartongen, och jag fick se dem bara - pfffft...! Luften gick ur mig, precis som den måste ha gjort ur mitt paffa cykeldäck härom helgen... Tänk dig att du vill ha ett glas rock'n'roll-whiskey och så får du ett glas osockrad äpplejuice. Lite den känslan, liksom.


 



Jo, jag vet, jag är hopplöst medelålders och jag ser inte farligare ut än så här - hur mycket jag än försöker - och jag är absolut lite för rund om magen för att med glädje skutta in i en provhytt och prova senaste modet. Men, när det handlar om skor... Då brukar jag gå loss ordentligt. Jag älskar att titta på skor, prova skor och att köpa skor!


Nu har jag eventuellt en klänning på gång inför morgondagens skojigheter som ser ut ungefär så här:




Till den ville jag ha ett par riktiga håll käften-skor! Det var tanken. Litet åt det här hållet:




Och hur blev det? Inte mer än så här: 





Hur mycket mer mellanmjölk kan det bli på en skala...? 

Av Jessica - 24 november 2011 00:03




Verkar som att mitt sömntåg redan gått och jag får vackert vänta på nästa...  

Och vad passar väl bättre då än att göra en liten animering medan jag väntar?

Av Jessica - 23 november 2011 21:01




Ovanstående är ett citat från bloggväninnan Anettes blogg idag - missa inte att klicka på länken och hälsa på hos henne - och jag blev verkligen super-, duper-, jätteglad när jag läste det! Det är nog det snällaste någon sagt om min blogg - tror jag - och jag niger allra ödmjukast, ler och stoppar dessa ord långt in i mitt hjärta där jag ska förvara dem för alltid!


Vilken toppengo grej att få läsa när jag sjönk ner på skrivbordsstolen helt utsjasad efter att efter dagens arbete ha tagit hand om städning, tvätthäng (60 mörk - urk!) och stryktvätt här hemma!


För dig som följt min blogg ett tag kommer detta som en repetition och för dig som är nytillkommen läsare (välkommen) blir det en liten snabb presentation av mig själv, när jag här ger svar på de frågor som följde med awarden:
 

1. Varför började du blogga?
Så här skrev jag i mitt allra första inlägg, den 4 januari 2009, då bloggen hette katharsixtynine:

"Vaknade i morse - på årets fjärde dag - med ett ord från min dröm som dröjde sig kvar i mitt huvud; Katharsis. Visste direkt att detta måste användas till något, men vad? En rening...


Under dagens kyliga, soliga och härliga morgonpromenad fick jag så idén att börja blogga - och namnet på bloggen skulle naturligtvis ha med Katharsis att göra."


Ganska snart kom dock en annan tanke med bloggen också, och det var att min redan då svårt sjuka mor skulle kunna läsa om vad som hände i mitt och min familjs liv; få se bilder från vår vardag, omgivningarna och ta del av världen utanför. (Många har nog börjat av liknande anledningar, så jag är inte direkt unik där.)
 

2. Vilka bloggar följer du?
Oj, massor! Några kommer jag att ge mina utmärkelser till, så en del av svaret återfinns längre ner i detta inlägg. (= Men Photoshop-bloggar, fotobloggar, unga, ambitiösa tjejers bloggar och "kvinna mitt i livet-bloggar" hör till de absoluta favoriterna.


3. Favoritfärger?
Svart är klädfavoriten, men för övrigt gillar jag nästan alla färger. Det beror oftast på sammanhanget hur jag känner för en viss färg. Är dock lite extra svag för rosa.


4. Favoritfilm?

"Sjätte sinnet" glömmer jag aldrig! 
 

5. Vilka länder drömmer du om att besöka?

Jag säger som det gamla talesättet: "The world is like a book and those who don't travel read only the first page". Jag vill läsa alla böcker! ;o)


Jag har inte börjat följa några nya bloggar på sistone (usch, jag har lite dåligt samvete för det) så jag rekommenderar än en gång (förutom Anette) ett besök hos Angelica, Susanne och Josefin. Dessa kalaspinlgor får mina awards denna gång. Puss och kram till er! :o) Angelica är den duktigaste autodidakta bakhantverkare jag känner, Susanne är en tokrolig idéspruta som entusiasmerar mig och Josefin är en av mina absoluta favoritfotografer!

Av Jessica - 23 november 2011 06:20




Tänk, igår morse vid den här tiden var det helt otänkbart att få kroppen att kravla sig upp ur sängen och in i duschen, trots att jag normalt sett både är morgonpigg och glad i att inleda dagen med en uppfräschande dusch. Idag gick det dock hur lätt som helst - det är HÄRLIGT att vara frisk igen! De tre senaste dagarna känns mer eller mindre dimmiga och jag har svårt att fatta att det redan är onsdag! Det borde vara måndag idag...?! Jaja, nu får jag ta det härifrån och göra det bästa av resten av veckan. Good to be back!

Av Jessica - 22 november 2011 10:10



Tack för krya på dig-hälsningarna och för att ni besökt bloggen trots min frånvaro.
Hur ska jag rättvist kunna sammanfatta de senaste dagarna, tro? Nåja, jag gör ett försök här.


FREDAG 
Gäster - middag - Night flightföreställning på Ullevi Lounge
TREVLIGT, MYSIGT & BRA!

  


LÖRDAG

Lugn morgon - shoppingrunda - middag - Så mycket bättre - Så det kan låtaspel
HÄRLIGT KUL! 

  


SÖNDAG

Kallsvettig - huvudvärk - sömn - kräkningar - TV - sömn
URK!

  


MÅNDAG

Huvudvärk - sömn - illamående - sömn - TV - dusch (!) - magont

URK!

  


TISDAG

Magont - sömn - kaffe smakar gott - matt, lite yr och medtagen men försiktigt hoppfull.
PÅ G IGEN?

  

Av Jessica - 18 november 2011 06:44



Igår hade vi söta Saga på besök efter jobbet. Hennes husse och matte var upptagna på annat håll. (Vilket vi är tacksamma för.) Det är så trevligt och roligt att vara hundvakt emellanåt. Det är inte för intet hunden kallas människans bästa vän... Det finns så mycket kärlek i dessa fyrbenta sällskapsdjur. 


Och ikväll kommer våra kära vänner från Eksjö på besök. Det ska bli mysigt att få ha dem här hela helgen. Bara prata, umgås och ha trevligt. En höjdahelg! :o) Vad händer hos dig i helgen?

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards