jesson

Alla inlägg under november 2011

Av Jessica - 8 november 2011 06:29







Igår kom bootsen från have2have men det måste ha blivit något fel... Så här såg de ut, som jag trodde att jag beställde. Inte riktigt samma sak, va?


 


Av Jessica - 7 november 2011 06:18




En riktig tråkdag hade jag igår. Jag som hade planer... Vaknade med en gräslig huvudvärk och hur jag än försökte bekämpa den lyckades jag inte - på hela dagen! Jag knaprade Panodil, låg nerbäddad och vilade, men hela tiden sprängvärkte det i huvudet. Jag brukar inte gilla att inte göra något vettigt av min tid, jag vill gärna vara i nuet och verkligen uppleva varje minut, men det är skönt att vara av med gårdagen kan jag säga. För tillsammans med söndagen försvann även värken. Nu är det måndag, nya tag gäller och hela familjen är åter samlad. Kan veckan börja bättre? :)

Av Jessica - 5 november 2011 06:15

 

Kan man vara kär i en låt? I så fall är jag det; i Moa Lignells "When I held ya". Jag har älskat den ända sedan hon körde den på sin audition i Idol 2011. Igår fullkomligt forsade tårarna på mig när hon sjöng den igen. Sååå bra! Låten var det första som poppade upp i huvudet på mig när jag vaknade nu i morse. Har du missat den kommer den här:
 

Moa%20Lignell%20-%20When%20I%20held%20ya
 

Att Ability och jag själva skrev en låt om Wordfeud som vi var väldigt nöjda med hamnar ju en aning i skymundan när man hör Moa, men hey, vi hade en kul kväll även om vi inte skapade en monsterhit. Bara det är värt massor. Här har vi texten, vad tror du, kan den kanske bli en hit, trots allt? ;o)
 

 





 

Av Jessica - 4 november 2011 06:43




Vägen hit har känts lång även om vi har kunnat skönja belöningen där vid vägens slut. Men nu är vi då äntligen framme; det är fredag - veckans allra bästa dag.


Det kommer att bli en annorlunda helg för min del. Dels för att vi bara jobbar fram till lunch idag men även för att resten av familjen ska till Vänersborg på fotbollscup hela helgen. Det kommer att bli tomt hemma - men även lite skönt. Missförstå mig inte, men jag gillar att vara ensam ibland. Jag ska fylla mina timmar med så mycket som möjligt av sådant jag mår bra av. Och vips så är familjen hemma igen och det är söndag! 


Inleder helgen med att få besök av Ability efter att han slutat jobba vid fyra. Här ska pratas, spelas, sjungas och skapas musik hela kvällen lång! (Kanske får jag en ny störningslapp i brevlådan i morgon bitti - en äkta...)

Av Jessica - 3 november 2011 06:47




Gräsfrulle funkar fint när man är får. Själv föredrar jag en kopp kaffe och två grova mackor med ost. Och min frukost ser likadan ut så gott som varje dag, även på helgen, men tröttnar det gör jag inte. Jag har hört någonstans att just frukostvanor och morgonrutiner sitter väldigt djupt rotade i oss. Det är kanske för att autopiloten är påslagen hos väldigt många så tidigt på dagen. Gör man det man alltid har gjort behöver man inte tänka så mycket.


Men vill man tänka nytt och göra något annorlunda kan man t ex göra en så enkel sak som att köra en annan väg till jobbet än den man brukar. Då öppnar man upp nya vägar i hjärnan, sägs det. Låter inte det spännande, att man kan aktivera hjärnan med så små medel? Och visst är det så att autopiloten är ganska tråkig och dessutom ganska farlig. (Minns en bekant som körde rakt in i en ny rondell med bilen på väg till jobbet en morgon. Förklaringen lär ha låtit: "Den var ju inte där igår...") 

Av Jessica - 2 november 2011 06:31




Träden vet tydligen inte att det är den varmaste hösten på 113 år - åtminstone i Norrland - de strippar av sig löv efter löv som vanligt  och förbererder sig för vintern. Tänk att det redan är november!


En fullspäckad höst har det blivit, fast jag trodde att vi hade väldigt lite bokat för ett tag sedan. Plöstligt small det bara till och det är bara en helg innan jul som är helt tom och obokad för vår del som det ser ut just nu. Mycket kul att se fram emot i gråvädret alltså! =) 

Av Jessica - 1 november 2011 05:53






Vart tog det härliga höstvädret vägen egentligen? Jag längtar efter att få gå bland nerfallna, torra och prasslande löv, sparka upp dem så de virvlar till framför mig, andas krispig höstluft och se alla sprakande färger som nu kommer på skam i och med dimma och dis... Löven är blöta och prasslar inte det minsta när jag försöker få dem att virvla upp framför och ovanför mina kängor. Istället lägger de sig som bandage runt mina fötter. Fast det har sin charm det också... Skönt att jobba inomhus såna här dagar är det hur som helst. :o)

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards