jesson

Alla inlägg under december 2011

Av Jessica - 25 december 2011 09:05


 



Julaftonen bjöd på blå himmel och vackert väder. Vi hälsade på hos svärmor och svärfar samt hos mamma, där vi tittade på Kalle Anka innan vi begav oss hemåt för julmiddag och klappöppning. En härligt lugn, skön och fridfull julafton. Idag har vi en lat hemmadag fram till eftermiddagen då vi ska åka till makens syster och hennes familj och spela julklappsspelet. Det brukar vara riktigt roligt så det ser jag fram emot! Nu ska jag läsa på lite om den externa blixt som numera ingår i min fotoutrustning. Jippie!

Av Jessica - 24 december 2011 06:55




Så här ser det ut hemma hos oss, denna morgon - julafton 2011. Resten av familjen sover. Jag sitter här med en kopp kaffe och myser med några tända ljus. Stillheten är total. Mmm, bra start på dagen.


GOD JUL! 



   

Av Jessica - 23 december 2011 18:05




Nu är vi klara med allt här hemma hos oss. Nu ska här bara njutas resten av kvällen. Allt är på plats, skinkan är griljerad, alla inköp är gjorda och även om vi fick jaga gröna kulor och mistel idag fick vi till slut tag på allt som vi bara MÅSTE ha till jul. Hoppas du får en riktigt skön kväll och härlig julaftons morgon.


God Jul kära läsare!  

Av Jessica - 23 december 2011 04:49




Jobbjulmys igår


Pssst, det är hur tidigt som helst på morgonen. Och även om jag skulle upp och jobba idag hade det varit tidigt. Men jag har tagit ledigt, så då känns det som att det är ännu tidigare på något sätt. Men här sitter alltså jag, redan, med en kopp kaffe och tända ljus. Lyssnar på regnet som faller utanför och småmyser.


Det är dan före dopparedan och idag ska det allra sista inför julen fixas här hemma hos oss; här ska städas, granen ska plockas in och kläs, skinkan och Janssonen ska tillagas och dessutom ska misteln inhandlas. Det kommer att bli en rolig dag, vi är hemma hela familjen, och det ska bli mysigt att ägna dagen åt dessa förberedelser.

Av Jessica - 22 december 2011 06:35




Snart dags för lite julledigt - åh, det ska bli skönt... Och nu vänder det dessutom idag; mörkare än så här blir det inte, utan nu tar vi kurs mot sommaren igen! Härligt! En annan bra grej med idag är att jag ska på axelröntgen nu på morgonen. Sedan blir det julfika på jobbet vid tiosnåret och lite senare är det dags för gemensam lunch för alla på jobbet på trevliga Pascha Lounge. Och i eftermiddag ska familjen och jag  ut och handla julmat! Så vi slipper svälta ihjäl över helgen. ;o) Önskar dig som läser det här en riktigt härlig "precis innan jul-torsdag"! Stressa lagom - även om du inte hinner med allt du tänkt dig blir det jul ändå.

Av Jessica - 21 december 2011 06:20




Att hämta tidningen i morse utrustad med kamera kändes lite speciellt,
men det gällde att vara snabb och fånga snön på bild - innan den försvinner. 


Som vanligt; jag är glad och tacksam för det lilla. Det BEHÖVER inte vara metervis av snö och drivis för att julkänslan ska infinna sig. För mig räcker det med lite grand. Och det var precis vad som mötte mig i morse när jag vaknade, steg upp och tittade ut genom fönstret: ett litet, tunt snötäcke.


Direkt poppade den här underbart söta julsången upp i mitt huvud och den ska få finnas kvar hela dagen om den vill, jag tänker inte jaga bort den. Ha en skön dan före dan före dan före dopparedan!


Av Jessica - 20 december 2011 19:08



(Golfbanan, december 2010)


Tro det eller ej, men snön har kommit till stan! Njae, inte till stan, men till kommunen. Uppe hos pappa i Röshult och i Havredal vet jag åtminstone att det har snöat idag. Kanske inte så kul när man bor där, och ska ge sig ut i trafiken, men åh, vad fint det måste vara där uppe nu. Här i stan, bara två mil därifrån, lyser dock snön med sin totala frånvaro. 

Av Jessica - 20 december 2011 06:24





Känner mig vass just nu!


Snurrig natt, inte mycket sömn - det är mycket nu. Inte bara julstök utan en hel del annat också. Igår kom remissen och jag fick en tid för att röntga min axel redan nu på torsdag! Hoppas att jag kan ta den så jag slipper omboka. Men det händer mycket på jobbet just nu, så jag måste stämma av med chefen om jag kan vara borta en stund på morgonen där.


I helgen fick jag ett spännande erbjudande och igår fick jag ännu ett, vilket säkert bidragit till att jag varit tvungen att ägna en stor del av natten åt att fundera. Jag kan inte säga så mycket mer än, men det handlar om jobb... Hur det ska gå och hur det ska bli, ja, det återstår att se.

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards