jesson

Direktlänk till inlägg 5 februari 2012

Vill du ha en DVD från Moderskeppet?

Av Jessica - 5 februari 2012 09:17




Jo, så här ligger det till. Det är nästan pinsamt att berätta, men i december förra året var jag med hos kandy.se och tävlade om Moderskeppets PhotoShop-DVD "Bättre bilder för blogg och webb", och med min fantastiska motivering (jag skulle med tre ord beskriva Susannes blogg): "Jättesnyggochproffisg, personligtroligtcharmig & wildandcrazyinspirationssprudlande! kammade jag hem vinsten. 

Någon tid senare kom DVD:n hem till mig i ett fint paket i brevlådan och jag blev superglad! Blev dock väldigt förvånad när jag kände igen allting som sades och gjordes på DVD:n - och nu kommer förklaringen och det som är det pinsamma med det hela: Jag hade redan DVD:n hemma! Hur kan man glömma det liksom?! Stolpskott!

 

Men för att den ändå ska komma till nytta, och glädja någon annan, har jag bestämt mig för att via bloggen ge bort den ena till den av mina läsare som anser sig behöva den mest. Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar till det här inlägget - så att jag får reda på att du vill ha DVD:n och motiverar kort varför just du ska få den. Enkelt va? Du får kommentera en gång om dagen (om du vill, och om du kommer på en bättre motivering allteftersom tiden går) och nästa söndag, den 12 februari, väljer jag ut "vinnaren"! Lycka till!


Du får gärna sprida budskapet, låna bilden här ovan och om du vill och skriva om det på din egen blogg om du har någon, men jag kräver ingenting. Gör bara det du har tid och lust med - livet är redan fullt av så många måsten.

 
 
Ingen bild

Ulf Jonasson

5 februari 2012 10:19

Jag har en glad liten tjej på 7 år som behöver en dvd för att kunna uppfylla sina krav och önskan på filmer
Hon har downsyndrom och är så glad varje gång hon får se sina filmer
My heter hon.....

Jag skall köpa en. Men fick se detta

Med vänlig hälsning, Ulf

 
AnetteJ

AnetteJ

5 februari 2012 10:26

Oj , den vill JAG naturligtvis gå ta del av. Nu när jag fått en ny kamera oxå . Kul o få pröva på nya tips o Trix , få till bilderna lika bra som dina !!! ;)

http://www.mammajersmyr.bloggplatsen.se

 
Sabine

Sabine

7 februari 2012 12:38

Fick tips om detta av http://findmyplace.blogg.se/ när jag gick ut med vädjan om hjälp med enkla tips om hur man gör snygga bilder till bloggen. För jag har insett att det inte alltid är så kul att titta på gråa tråkiga oredigerade bilder. Än kan jag inget så jag få lägga hoppet här så länge! :) Vore fantastiskt med att få lära sig nytt så kanske kreativiteten drar igång på allvar! Hoppas du får en i övrigt fantastisk dag!

http://nejtis.blogg.se

 
Susanne

Susanne

8 februari 2012 09:12

Nämen...haha, så det kan bli :-)

Kram
Susanne

http://kandy.se

Jessica

8 februari 2012 20:23

Jag vet, det är så pinsamt, Susanne, att jag inte vågat berätta det för dig "face to face"... ;o/

 
Ingen bild

Lilla Lena ;-)

9 februari 2012 21:03

Nu vill jag lära mig nå´t nytt!!!
Kort och kärnfull motivering eller hur *fniss*

 
Ingen bild

Ellebelle

11 februari 2012 12:19

Oh, vad kul - vilken tur att jag tittade in här! :)

Min blogg har totalt kommit av sig och det har inte blivit mer än ett par inlägg det senaste året. Jag är dock väldigt sugen på att börja igen, men behöver den där sista puffen för att faktiskt ta tag i det. Här kommer din dvd in - jag kan lära mig förbättra de bilder jag lägger ut och äntligen få den sporre jag behöver! Dessutom skulle jag tycka att det vore superkul att få lära mig mer om bildredigering då jag älskar att fotografera och hela tiden vill lära mig nya saker! :)

Min (mycket ouppdaterade) blogg hittar du på http://fairy.blogg.se och min mail är ellebellejul@gmail.com

Hoppas du får en trevlig helg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 25 november 2012 14:10


   

Av Jessica - 22 november 2012 19:41


Ja, du ser rätt, det står Skapica.se i min nya header. Och bilden repeteras i det här inlägget. Men lugn, det är som det ska vara. Sidan har inte blivit kapad och/eller saboterad. Jag har pratat om det här ett tag, och nu börjar jag så smått fl...

Av Jessica - 22 november 2012 05:33


Det finns mycket vackert att se även den här årstiden om man bara tittar. Åkte förbi NK på Östra Hamngatan igår kväll och där hade de så fin julbelysning. Som kransar av ljus runt NK-loggorna på fasaden. På Kungsgatan syntes kungakronor med båd...

Av Jessica - 21 november 2012 05:46


Äntligen onsdag - en härlig dag! NyVana i småregn igår - tre personer var vi som traskade iväg, trotsandes mörkret och kylan. Det är skönt att trampa fram där i urret och framför allt är det skönt när man är hemma igen. Då är man värd en klapp på axe...

Av Jessica - 20 november 2012 05:40


Igår efter jobbet var jag så trött, så trött. Jag skulle åka och träna men hade ingen ork alls i kroppen. Med ett tryck över pannan, frusen och halvkymig, kröp jag till kojs redan vid åttatiden. Skulle läsa men somnade. Jag var vis som en gamma...

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards