jesson

Alla inlägg under mars 2012

Av Jessica - 18 mars 2012 10:04




Bellevue och Kvibergs marknad var en upplevelse, men vi kommer nog inte att åka dit igen i första taget... Det där med gamla grejer och torgskräp är nog inte riktigt min tekopp faktiskt och flertalet varnande skyltar angående ficktjuvar kändes avskräckande. Och det luktar konstigt om folks gamla saker...


Dessutom höll vi på att klampa in i en moské där vi inte hade något att göra över huvud taget, och innanför en annan dörr konfronterades vi med styckade djurkroppar! Helt utan förvarning, rätt upp i ansiktet låg där "prima kött" bakom en tunn glasmoterskiva... Skönt att ta en sväng till Allum efteråt.


Igår kväll fick jag en förfrågan om att eventuellt fotografera ännu ett bröllop framöver. Mer kan och tänker jag inte säga just nu, men självklart tackade jag ja! :O) Så himla roligt! Jag är så glad att jag får möjlighet att föreviga dessa speciella dagar i människors liv och tackar för förtroendet.


Av Jessica - 17 mars 2012 06:58




 



Japp, idag har vi bokat in en liten tripp till Göteborg. Ska bli kul!

  

Av Jessica - 16 mars 2012 05:52




Dagens sötaste igår måste ha varit brevet som kom till mig på jobbet från en kollega i Mölndal. Det här blommiga kuvertet i brevlådan fick dagen, som vädermässigt var väldigt grå, att lysa upp. Mer sånt, tack! Det är de små grejerna som gör det... :o) 

Av Jessica - 15 mars 2012 05:45



Jag har äntligen införskaffat en reflexskärm! Det var en av sakerna som låg i fotopaketet jag fick hem häromdagen. Vilken skillnad det blir med skärm - jag är jätteglad! Nu behöver jag bara hitta någon som kan assistera mig när jag fotograferar! ;o) Eller också får jag börja jobba mer med stativet och ta hjälp av självutlösaren, det funkar nog det också.


(Ny Diklofenakkur, kanske även en fjärde, har jag blivit ordinerad av läkaren, sen blir det sjukgymnastik, akupunktur, värmebehandlingar och eventuellt MR... Hur lång tid ska det ta att bli frisk i axeln egentligen? Fick tips av en bekant om att gå till en osteopat - det kanske inte är så dumt?)

Av Jessica - 14 mars 2012 05:48




Igår kom det ett spännande paket till mig innehållandes fotoprylar som jag beställt och det ska bli så kul att experimentera med dem vid tillfälle! Vilken tur då att vädret blir bättre och bättre och att det blir ljusare och ljusare för varje dag som går, så jag hinner fotografera lite på dagarna efter jobbet.

Av Jessica - 13 mars 2012 05:42




Planetmötet mellan Jupiter och Venus pågår för fullt där ute i rymden och det är spännande att följa. Minst lika spännande är det att följa vårens framfart här nere på jorden. Igår hade vi helt sagolikt väder; alldeles ljumma vindar och den där speciella känslan av vår i luften; en känsla som nästan går att ta på. Kvällspromenaden blev nästan sju kilometer och jag ville inte gå in efteråt. Sa till maken att jag känner mig som en Duracellkanin - vill bara fortsätta att gå, gå och gå... 


I brist på annan träning är dessa promenader guld värda, men jag hoppas snart även kunna komma igång med annat... Det är förhoppningsvis sista dagen med Diklofenak i morgon och jag ska träffa läkaren igen. Känslan jag har är att det blivit bättre i min axel och nu hoppas jag att jag är "frisk" så jag snart kan veva runt mina armar hur mycket jag vill på alla härliga träningspass jag ska gå på. Woo-hoo!

Av Jessica - 12 mars 2012 05:53



Vilken strålande dag det var igår! Jag pratade med sonen som har det fortsatt bra där nere i Tignes och det var underbart att höra hans röst.


Solen sken (åtminstone stundtals), fåglarna kvittrade, jag var ute och promenerade över en mil till riktigt drivande dunkadunkamusik, maken och jag åt härligt god potatisgratäng med fläskfilé i ost- & senapssås till middag och dessutom fick jag ett nytt fotouppdrag som jag verkligen blev glad åt. Nu har jag två bröllopsfotograferingar inplanerade här i vår/sommar och det ska bli toppenkul!


Och jag som just beställde hem lite fotoprylar igår, bara några få timmar innan samtalet om fotograferingen kom. Precis som om jag kände det på mig..? :o)


Av Jessica - 11 mars 2012 10:38


Igår var vi ett helt gäng som träffades hemma hos makens syster och man för att titta på schlagerfinalen. Jag tyckte det var en bra idé att vi lät värdparet göra minsta möjliga inför kvällen så jag erbjöd mig att fixa maten hemma hos oss. Sagt och gjort, en dubbel tacolasagne svängde jag ihop och här är den på plats efter en uppvärmningsrunda i deras ugn...


 
Dessutom bakade jag den här superdupergoda chokladpajen som jag första gången smakade på jobbet för ett par veckor sedan. Mmmm, ljuvligt god! Och då vet ni ju att jag inte är så mycket för kakor och bakverk, så när JAG säger att den är vansinnigt god förstår ni ju hur god den verkligen måste vara. ;o) Gillar du choklad? Prova!!!


Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards