jesson

Alla inlägg under maj 2012

Av Jessica - 6 maj 2012 10:51


OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! 

 


Vill påminna om att det är sista dagen att rösta på ditt favoritbidrag i fototävligen idag.

Du hittar alla tävlingsbilder i större format här. Passa på!
(Röstar gör du uppe till höger precis under presentationsbilden.)


OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! 

Av Jessica - 6 maj 2012 09:57



Igår var det fest på Tölögården och alla gamla tjommarna var där.



Av Jessica - 5 maj 2012 08:37



Så var morgonens promenadjogging avklarad. Härligt! Det var tidigt, solen sken, fåglarna kvittrade och ingen trängsel i spåret. I feel good, so good, so good...


 

Av Jessica - 4 maj 2012 05:52




Och så var det fredag morgon igen. Veckans bästa stund tror jag. Idag ska jag bland annat på ett möte med chefen och så ska jag på akupunktur innan lunch. Dessutom är det min sista dag som kökschef för denna omgång och det känns stort att lämna stafettpinnen vidare.


I veckan har jag varit och hämtat ut ett paket från Buzzador. Som buzzador får jag bland annat möjlighet att testa olika produkter och dela med mig av dem till mina vänner. Den här gången är det fläckborttagningsmedel som ska testas. Jag körde en maskin ljus fintvätt igår och faktum är att jag kände mig väldigt nöjd med resultatet. Synd att det inte finns häng-, vik- & strykpulver också!
 

Det ska hur som helst bli spännande att se om jag blir lika nöjd med alla produkter och om de kan rå på fläckar som sonen på något mystiskt sätt fortfarande skaffar sig. Jag menar han är ju ändå vuxen... 


Du kommer väl ihåg att rösta på din favoritbild i fototävlingen? Det är bara två dagar kvar att rösta nu sen är vinnaren korad... Röstar gör du uppe till höger i menyn, precis under presentationsbilden. 




Av Jessica - 3 maj 2012 21:42



Jag sätter mina spår lite här och var tack vare att jag är så flitig i mitt fotograferande. Skrev ju i ett inlägg i måndags om att jag blivit tillfrågad om jag kunde mejla över lite bilder till en man som knackat mig på axeln under P01:ornas seriepremiärmatch som vi var och tittade på när vi var och hälsade på våra vänner i Eksjö i helgen. Bilden ovan är en av mina. Är lite stolt faktiskt. 


Och glad är jag över att jag varit ute och "promenadjoggat" även ikväll. Helt underbara kvällar vi har fått nu på sistone - jag fullkomligt njuter. Låt det aldrig ta slut...

Av Jessica - 3 maj 2012 05:54



Ännu en härlig morgon att få vakna till. Dimman ligger mystisk och slöjlik över golfbanan, himlen är molnfri och det verkar bli en riktig kanondag idag! Morgonsmoothien är precis avnjuten tillsammans med dagens första kopp kaffe och snart är jag redo att rulla igång den här dagen på allvar.


Jag längtar lite extra till kvällen då jag ska ge mig ut och gå/jogga igen. Var ute 6,5 km igår och hade det inte varit för att jag blev akut kissnödig redan efter första halvkilometern hade jag kunnat fortsätta i evigheter! Snacka om att få träna knipmusklerna! Jag ska dock se till att inte gå på så hårt med kaffet i eftermiddag så kanske jag klarar en riktigt härlig och okissnödig långrunda denna afton.

Av Jessica - 2 maj 2012 06:07



Som i ett trollslag gick vi från vinter till sommar! Vita byxorna har åkt fram, mina flip flops står och krafsar på garderobsdörren, ivriga att få komma med ut i sommarvärmen. Men än så länge är det endast sju grader, jag tror jag förfryser tårna om jag ger efter och gör dem till viljes. Fast med i väskan till jobbet ska de nog ändå få följa...


Av Jessica - 2 maj 2012 01:00



Så har det blivit dags för del två i fototävlingen. Många fina bidrag har kommit in. Tack alla ni som har skickat in bilder och lycka till!


Du kan rösta på din favoritbild i omröstningen som jag lagt upp till höger här på sidan fram till och med den 6 maj. Den 7 maj presenterar jag vinnaren som får en kod som ger 300 kr rabatt eller 300 kr att handla för hos tvspelsweb.se. Fotografens namn står angivet till vänster över respektive bild.


Amanda


Andrea 


Anette


Ellika  


Emelie  


Emma J


 


Emma M
 


Eva-Lotta
  



Hedda
 


Isa



Johanna K 


Johanna N


Malin



Niklas


Peppe
 


Sara
 

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards