jesson

Alla inlägg under juli 2012

Av Jessica - 4 juli 2012 05:33




Man kan säga att första halvleken är avklarad i matchen som den här veckan utgör och det börjar bli segt nu... Det är en och en halv vecka kvar till min semester, det fina vädret har kommit till stan och just nu är jag sååå sugen på långa lata lediga dagar med sol och bad.

Alla pratar om det. Alla längtar. Men vi är många på jobbet som inte går den här veckan, utan flera stycken troppar faktiskt av allt eftersom under nästa vecka. Själv blir jag "last man standing" - jag checkar ut kl 16 nästa fredag. Om en evighet... 

Idag blir det dock gemensam sommarlunch - chefen är den förste som vinkar hej då - och hur det än är så är det snart nästa fredag, så det finns absolut ingen anledning att hänga läpp. Dessutom är jag ju en sådan där som njuter extra mycket av ledigheten precis innan den drar igång - sen bara rasslar det till och tiden flyger iväg!

Av Jessica - 3 juli 2012 05:37

Igår efter jobbet gav jag mig ut i motionsspåret med intentionen att göra bättre ifrån mig än i förrgår. Men jag har ju musiken och träningsappen i min iPhone och kom inte mer än 500 meter så ringde det och jag svarade förstås. Innan samtalet var riktigt avslutat ringde det igen och jag svarade även denna gång. Och man kan ju inte gärna springa och flåsa någon i örat så det hela slutade med att jag fick promenera runt istället. Det var skönt men inte riktigt vad jag tänkt mig...


Sen fick jag texten ovan i mina händer. En text som är tänkt att bli en tatuering. Den såg inte ut så i original, men jag tycker att mitt förslag är riktigt bra. Hoppas han tar den! Annars har jag ett par förslag till förstås, men det här är min egen favorit. :o)
 

Av Jessica - 2 juli 2012 05:41






Jag börjar den här veckan med att avsluta den smöriga sommartävlingen och tackar alla er som kommenterade inlägget. Kul att så många hakade på och ville vara med - jag var änna lite orolig; tänk om ingen skulle skriva något?! Men det här var en riktigt egoboost för mig och en tripp jag gärna tar igen någon gång.

Det har varit väldigt svårt att utse en vinnare, ni skrev verkligen många jättefina saker allihop (tack, tack), men till till slut föll jag för Sandras formulering som inte bara innehöll smör utan även en sanning (ha-ha), så:

Hör av dig till mig med din adress, Sandra, så skickar jag din vinst per post så snart jag bara kan! Och alla ni andra - som inte vann denna gång - det kommer fler chanser, så misströsta inte.

Av Jessica - 1 juli 2012 18:11





Näpp, nu är det dags för mig att ta mig ur den rosa lilla bubblan som jag inneslutits i under dagen idag, då jag redigerat bilderna från igår. Det är så fantastiskt roligt att få hålla på med både fotografering och att sedan beskära bilderna samt redigera dem lite lätt, så att de blir exakt så som jag vill ha dem. En underbar värld som jag får tillträde till då och då och jag är så oerhört glad och tacksam för att jag får sådana här hedersuppdrag av vänner, nära och kära. Tack snälla ni för att ni låter mig leva ut min passion!

Av Jessica - 1 juli 2012 14:49



Nu är jag klar med bröllopsbilderna från igår. Kika gärna in på fotobloggen om du vill se.

 

Av Jessica - 1 juli 2012 09:16



Den tidiga starten på, och spänningen inför dagen igår gjorde att jag kände mig härligt småseg på kvällskvisten och maken fick själv ordna med middag vilket han gjorde med bravur. Han bjöd på grillat, potatisgratäng och vin. Mycket, mycket gott. Och så härligt att kunna sitta ute!
 
Det blev för övrigt en helt fantastisk dag igår. Vädret var stålande vackert och jag är så glad för brudparets skull. Jag är också glad för att jag fick chans att testa min reflexskärm "på riktigt". Vilken skillnad det blir! Jag ska alldeles strax sätta mig och jobba med bilderna. Det fullkomligt kliar i fingrarna...

Men först måste jag berätta att det idag åter är en grå, regnig och mulen dag här i Kungsbacka så brudparet hade verkligen tur med sin dag! Nu! Nu ska jag sätta på lite skön musik på Spotify och kasta mig över redigeringen! Ha en skön söndagförmiddag!

Kom ihåg att delta i min smöriga tävling om du inte redan gjort det. Det är korta puckar som gäller denna gång - du har till ikväll kl 00.00 på dig, sen är det för sent. Fjäska på!

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards