jesson

Alla inlägg under augusti 2012

Av Jessica - 7 augusti 2012 18:10


Åh, här är så vackert! Solen skiner och vi bor inatt på Örenäs slott med havsutsikt, närhet till fiskeläget Ålabodarna och ska snart inta en trerätters middag i slottsrestaurangen. Men först en liten skål för födelsedagsbarnet och för oss på tennbröllopsdagen. Skål!

Av Jessica - 7 augusti 2012 07:08



Idag fyller han 45 år, min käre make och här ska firas på tu man hand. Dels hans födelsedag såklart, men det är faktiskt även vår tioåriga bröllopsdag idag. Det är också värt en champagneskål, så det får det bli till kvällen. En kväll som kommer att tillbringas på annan ort. Jag har planerat detta sen länge och idag är det alltså dags för mig att få bli sådär härligt ohemlig igen. Det är så svårt att inte försäga sig! Jag har gjort i ordning en frukostbricka och ska precis fixa en kopp kaffe till älsklingen, tassa in i sovrummet och väcka honom med lite skönsång. Sen ska vi packa och ge oss av...

Av Jessica - 6 augusti 2012 21:00



Häpp - jag har precis dragit igång en ny motionsgrupp i Kungsbacka på facebook! Klicka på loggan ovan (vilken jag designade och tillverkade i natt - puh!) så kommer du till evenemanget och kan läsa mer om vad det innebär. Bor du här i trakterna är du varmt välkommen att ansluta dig till evenemanget och hänga med - varje tisdag kl 18.30 med start nästa vecka, den 14 augusti. Välkommen!

Av Jessica - 5 augusti 2012 14:08


Bullbaket hemma hos oss idag i bilder:

                      


Och här kommer receptet:




  

Av Jessica - 5 augusti 2012 09:13













Styrde vår kosa mot vackra Särö Västerskog och Snäckestranden igår och avslutade utflykten med att äta en glass och bevittna ett brudpars ankomst till sin bröllopsfest på Blomstermåla. En riktigt härlig, solig sommardag var det och jag är så glad för brudparets skull. Deras dag måste ha blivit helt perfekt. Tänk ankomsten till de väntande gästerna på bryggan i hällregn...

Av Jessica - 4 augusti 2012 10:23



Så blev det som det brukar bli - vi firade älsklingens födelsedag ute. Vi kunde grilla, äta och därefter bara sitta ute och prata, mysa och umgås till sent på kvällen med våra gäster. En trevlig afton hade vi och jättefina presenter fick han, min käre make. Men innan gästerna kom var vi ute på en liten fotopromenad, darlingen och jag; jag med min Nikon och han med sin Canon. Han är riktigt duktig på att fotografera så jag tror att vi kommer att få se mycket fint från honom framöver. Han har liksom inte riktigt vågat ge sig ut med min kamera, men nu tror jag kreativiteten och fotograferingslusten kan få fritt utlopp. Bilden ovan har jag tagit och bilden nedan är makens verk.

Av Jessica - 3 augusti 2012 14:59


 

Av Jessica - 3 augusti 2012 14:40











 

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards