jesson

Direktlänk till inlägg 1 november 2012

Glossybox #2

Av Jessica - 1 november 2012 19:28

  


I förrgår kom min andra Glossybox - denna gång med Geishatema.


Direkt föll jag för förpackningen på Love & toast-duschtvålen och längtade efter att få hoppa in i duschen och prova! Sann glädje i tvålform - finns det? Jajjemän - det kan jag garantera! Och ett supersnyggt nagellack från Nails Inc fanns även i boxen denna gång. Det åkte på så fort jag fick en chans. 


Här komer en snabbrecension av månadens innehåll, vad jag hittills testat och tycker om det olika produkterna.


Love & toast - Showergel

Duschcreme som låter dina sinnen omges av ett stimulerande och grönskande rikt lödder som doftar aprikos. Innehåller aprikoskärneolja, sheasmör, aloe vera, kamomill och kaprifol.
Ja, så står det på kortet som medföljde boxen, men när jag läser på själva förpackningen står det "mandarin, ripened mango, vanilla sugar och guava" och jag lovar, det luktar nyskalad clementin i hela badrummet när jag duschar. Som jul, fast ändå sommar - fräscht och gott. Mmm - och vilket härligt lödder sen. Jag är kär - igen!


Bareminerals - Flawless Definition Volumizing Mascara
Applikator som lyfter, separerar och förlänger. Mild, vårdande, parabenfri fomula med 100% rena mineraler, antioxidanter och naturliga extrakt som jojoba, sheasmör och ängsört.
Förväntningarna på den här mascaran var höga när jag med nästan febriga fingrar skruvade av locket och testade den första gången. Men det är svårt det där med mascaror... Jag tyckte inte att jag fick tillräckligt med volym på mina fransar med den här. Jag är van vid rätt mycket volym från min favorit - Max Factor 2000 calories - och jag tror jag håller fast vid den. Dumt att överge ett vinnande koncept.


Nails Inc - Nail Polish
Nails Inc är ett av Englands mest omtalade och uppskattade nagellacksmärken där alla nagellack är döpta efter kända platser i London.
Jag tycker mig kunna läsa på etiketten i botten av nagellacksflaskan att just den här färgen heter Victoria. Rätt eller fel, men snygg är den. Och mörk. Färgen är mycket mörkare än på lack jag normalt brukar måla mina naglar med, men jag gillar den. Kanske ska ta och BUS:a händerna lite, för attan vad bleka de blir med det här lacket på. Fast det är väl lite det som är själva Geisha-grejen kanske?


Brilliant Smile WhiteningEVO Mouthrinse

En speciellt framtagen munskölj som är effektiv mot ilningar, isningar, plack och karies. Munsköljen löser effektivt upp ytliga missfärgnignar och gör dessa lättare att borsta bort.

Jag brukar nöja mig med att borsta tänderna med Sensodyne och därefter köra olika mellanrumsborstar för att hålla rent i munnen. Munskölj ingår inte i min dagliga munhygien, men vem vet, när den här produkten är slut kanske jag kan blända dig med mitt leende och då är jag nog såld...


Beautybird - Luxurious Exfoliating Soap Bar
Lyxig exfolierande tvål med bitar av persikostjärna som skonsamt skrubbar händerna lena och mjuka. Kokosnötsolja som mjukgör huden och med en härlig vaniljdoft.
Låter som att jag snart måste frångå mitt beslut om att inte ha vanliga tvålar framme på handfatet på allvar. Maken har redan plockat fram en Skärgårdstvål som han fått vid något tillfälle, men nu blir jag sugen på att slänga den och lägga fram den här lilla godbiten istället. Vem vill inte ha lena och mjuka händer som doftar vanilj? 


Dessutom låg det en Geishachokladkaka med i boxen. Den ligger fortfarande oöppnad i skafferiet - det är ju inte lördag. Kanske blir det att vi smakar på den till helgen. Eller också ger jag bort den, för jag vet en ung man, som nyss flyttat hemifrån, som ÄLSKAR Geishachoklad. Om jag ringer honom och lovar honom den kanske jag blir bjuden på en kopp kaffe i helgen..?! :O)


Tycker du att det verkar spännande med Glossybox? Kolla in deras hemsida.






 
 
Agneta

Agneta

2 november 2012 10:35

Ja, vi tycks ha fått samma innehåll i boxarna. :-)
Ang. mascaran så tycker jag allt att fransarna blir långa, jag använder ju också Max Factor... vanligtvis men priset är skillnaden!!
Lacket sitter kvar efter dotterns simpass! Bra! Men håller med att man ser hemskt blek ut i den mörka färgen..
Testar vidare...
Ha en fin helg!

http://www.agbl.wordpress.com

Jessica

2 november 2012 14:04

Jag har slitit bort lacket längst ut på naglarna. Är helt oförsiktig när det gäller mina naglar uppenbarligen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 25 november 2012 14:10


   

Av Jessica - 22 november 2012 19:41


Ja, du ser rätt, det står Skapica.se i min nya header. Och bilden repeteras i det här inlägget. Men lugn, det är som det ska vara. Sidan har inte blivit kapad och/eller saboterad. Jag har pratat om det här ett tag, och nu börjar jag så smått fl...

Av Jessica - 22 november 2012 05:33


Det finns mycket vackert att se även den här årstiden om man bara tittar. Åkte förbi NK på Östra Hamngatan igår kväll och där hade de så fin julbelysning. Som kransar av ljus runt NK-loggorna på fasaden. På Kungsgatan syntes kungakronor med båd...

Av Jessica - 21 november 2012 05:46


Äntligen onsdag - en härlig dag! NyVana i småregn igår - tre personer var vi som traskade iväg, trotsandes mörkret och kylan. Det är skönt att trampa fram där i urret och framför allt är det skönt när man är hemma igen. Då är man värd en klapp på axe...

Av Jessica - 20 november 2012 05:40


Igår efter jobbet var jag så trött, så trött. Jag skulle åka och träna men hade ingen ork alls i kroppen. Med ett tryck över pannan, frusen och halvkymig, kröp jag till kojs redan vid åttatiden. Skulle läsa men somnade. Jag var vis som en gamma...

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Skapa flashcards