jesson

Senaste inläggen

Av Jessica - 7 november 2012 05:50
Var är ljuset? När jag går till jobbet på morgonen är det mörkt och när jag kommer hem på eftermiddagen har det börjat mörkna. Det finns inget bra ljus att fotografera i där i mörkret. Jag behöver en ledig dag med sol; vill laborera lite i det nya fotorummet. I like to be surrounded by splendid things - and light!

ANNONS
Av Jessica - 6 november 2012 21:29Äntligen får jag visa upp bilderna som jag tog av makens systerdöttrar och deras bonusbror i augusti i år. Tjejernas pappa fyllde femtio i oktober och bilderna skulle han få i födelsedagspresent. Nu har han fyllt och jag behöver inte var hemlig längre. Vill du se fler bilder är du välkommen till min fotoblogg Skapica Photography

ANNONS
Av Jessica - 6 november 2012 05:42Mitt nästa steg efter att ha fått vakna till denna underbart stjärnklara och frostkalla morgon och gjort mig klar för dagen blir att packa med mig kameran och ta med mig den till jobbet för en liten session där idag. Kul! Men först ska morgontidningen bläddras igenom och jag ska lyssna på morgonens första nyhetssändning. Undra vad som hänt ute i världen sen igår kväll?

Av Jessica - 5 november 2012 05:38Helgen tog slut lite för fort trots att den var extra lång i och med halvdagen i fredags. Men jag är nöjd med den då jag bland annat har suttit och försökt komma igång med nya hemsidan - därav tålamodsinlägget igår kväll - och även pillat med bilderna jag tog i fredags samt gjort några förhoppningsvis användbara ordpenslar till Photoshop. Det är rena meditationen och lekande lätt om man jämför. Jag kommer att visa upp några alster här under veckan. Det är vitt och det är ljust som gäller och så har jag letat upp lite bra citat på nätet. Håll till godo.
 

Av Jessica - 4 november 2012 09:32


Nöjd med kvällen tillsammans med familjen M igår. Lugnt, skönt, avslappnat och mysigt. De är så himla trevliga de där tre... :o) 


Idag var planen att vi skulle gå Gåsajakten i Lindome, men maken tycker att det varit alldeles för dåligt väder på sistone för att det ska vara en bra idé. Han har nog rätt, för en stor del av promenaden går genom skogspartier och efter det myckna regnandet kan jag föreställa mig vilken lervälling det blir efter bara ett par deltagares passage. Blir nog en hemmadag istället... Ska se om jag kan komma någon vart med mitt nya hemsidesprojekt. :o)

Av Jessica - 3 november 2012 11:50


Av Jessica - 3 november 2012 09:23Så var det lördag förmiddag. Gårdagen gick fort, trots att jag bara jobbade halvdag - tiden bara sprang iväg! Direkt vid lunchtid åkte jag och handlade Yankee Candle-tealights, Penfoldsfavoritvinet Rawson's Retreat, kex, ostar (som vi dock inte orkade äta igår kväll) och lite småfissel på ICA samt ett fång liljor i blomsteraffären.

Sen åkte jag hem och gick loss med kameran en stund. Fotade inne i sonens gamla rum; det rummet som är tänkt att bli ett kombinerat gäst- & fotorum. Det är bra ljus där inne och jag tror att det kommer att bli kalasfint när vi är klara. Än har vi dock inte gjort någonting - så det tar nog lite tid. Men vi ska förmodligen åka och titta på en bäddsoffa idag, om vi hinner. Nu ska jag först baka en kaka till ikväll. Familjen M kommer på middag och det ska bli riktigt mysigt att få bjuda dem på lite god mat och umgås.

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:


 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggarVad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se