jesson

Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

Spin bas & tacolasagne

Av Jessica - 3 februari 2009 06:44


Tisdag och jag vaknade första gången kvart i fem. När jag insåg att jag skulle få sova en hel timma till blev jag glad och gosade ner huvudet i kudden igen. Somnade om och väntade alltså med att skutta upp och in i duschen en timma.


Nu sitter jag här och väntar på att det ska bli dags att åka mitt arbete. Har druckit en god kopp kaffe och några glas vatten. Väntar med frukostpulvret tills jag är på jobbet.


Ikväll ska jag testa på spinning, som sagt var. Ska bli skönt att träna igen! =)

Kanske tar ett varv på gymmet efteråt och så tänker jag lägga mig en stund i solariet också. Ahhh, låter inte det som en härlig kväll?


Maken ska på sin matlagningskurs ikväll och jag undrar vad jag ska servera sonen för god middag... Igår fick han nöja sig med en färdigrätt. Måste komma på något bättre idag - jag gillar inte färdigrätter. Han ska ju inte behöva lida för att jag går på diet och hans pappa ser till att få mat i sig på annat håll.


Det är märkligt det där, men jag har blivit lovad att få smaka på några av rätterna som gubbarna lagar till på kursen, men inte fått chansen än. Min man har varit med i över ett år...När det har varit matlagningskväll är han helt eld och lågor och säger att han ätit sååå gott, och att det här ska han minsann bjuda på någon gång. Men det stannar därvid. Får väl stjäla till mig ett recept och laga maten själv någon dag, när jag äter vanlig mat igen, vill säga.


På tal om mat och recept - stackars Karina som tidigare i veckan, i en kommentar här på bloggen, skrivit att hon bjudit sin familj på den goda kycklinglasagnen, som jag har lagt ut recept på här, och så hade de övriga i familjen inte tyckt om det! Min rekommendation är: tacolasagne, det älskar väl alla?! Har du något bra recept på det Karina? Annars ska du få ett av mig!!! Det kanske är lite mer fredagsmat, men är man, som vi varit i många år, fredags-taco-ätare är tacolasagnen ett kanonalternativ, som en variation på temat.


Idag ska jag inte skriva att det är okej att gå ut och skrapa rutorna på bilen, för vet ni vad jag fick göra igår? Just det, skrapa rutorna! Som om jag visste, eller kände på mig, att kupévärmaren inte gått igång igår morse... Idag är bilen varm och skön, intalar jag mig, och jag är så tacksam för att jag ska slippa stå ute och huttrande göra bilen körklar. Bara dra ur kabeln och hoppa in! Ha en underbar dag allihop! Tjingeling!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 25 november 2012 14:10


   

Av Jessica - 22 november 2012 19:41


Ja, du ser rätt, det står Skapica.se i min nya header. Och bilden repeteras i det här inlägget. Men lugn, det är som det ska vara. Sidan har inte blivit kapad och/eller saboterad. Jag har pratat om det här ett tag, och nu börjar jag så smått fl...

Av Jessica - 22 november 2012 05:33


Det finns mycket vackert att se även den här årstiden om man bara tittar. Åkte förbi NK på Östra Hamngatan igår kväll och där hade de så fin julbelysning. Som kransar av ljus runt NK-loggorna på fasaden. På Kungsgatan syntes kungakronor med båd...

Av Jessica - 21 november 2012 05:46


Äntligen onsdag - en härlig dag! NyVana i småregn igår - tre personer var vi som traskade iväg, trotsandes mörkret och kylan. Det är skönt att trampa fram där i urret och framför allt är det skönt när man är hemma igen. Då är man värd en klapp på axe...

Av Jessica - 20 november 2012 05:40


Igår efter jobbet var jag så trött, så trött. Jag skulle åka och träna men hade ingen ork alls i kroppen. Med ett tryck över pannan, frusen och halvkymig, kröp jag till kojs redan vid åttatiden. Skulle läsa men somnade. Jag var vis som en gamma...

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards