jesson

Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Idiotinvasion på Smarholmen?!

Av Jessica - 23 juni 2009 20:13


Men AMC, du kan ju inte vänta med att rapportera tills på måndag om vi ändå ska ses på torsdag - är du galen?! Nu är jag rejält nyfiken! Hmmm... På torsdag får du allt komma tio minuter tidigare och berätta, min vän!


För den som läser om mina förehavanden även på Facebook är det jag nu ska berätta ingen nyhet, men för er andra; vet ni vad som hände idag?! Det är helt sjukt!

Följande absurditet utspelade sig:

Jag åkte ut till Smarholmen och kom dit vid halv tio-tiden ungefär. Det var inte mycket folk alls där, och speciellt inte borta vid handikappsbryggan, där vattnet är djupt och bra. Några barnfamiljer hade förstås redan slagit läger i "pisseviken", men när jag gick bort mot bryggan var det i stort sett folktomt.


Jag provade först en plats nära bryggan, men satte mig sen på samma plats som jag brukar och efter en stund gick jag i och doppade mig. Mötte två äldre damer och en herre som jag pratade lite med angående dagens badtemperatur och så vidare. De stannade kvar vid bryggan och satt på en bänk och jag gick bort till "mitt" ställe på berget.


Efter en liten stund dök det upp en ensam kvinna som lade sig en bit bort, och allt var frid och fröjd. Men plötsligt kom det en skränig samling människor med en stor hund. De dividerade en stund innan de bestämde sig för vilken plats som skulle vara "deras" idag. De pratade, stimmade, tjostade och höll på, och tror ni f-n inte att de bestämde sig för att slå sig ner precis bredvid mig!?


En meter ifrån min stol slog de sig ner, fast resten av berget var TOMT! Hela Smarholmen var nästan tom, och ändå skulle de sitta just där jag satt! Helt sinnessjukt!  Undrar varifrån de hade rymt - nån som hört något?!


Jag var nära på att säga något syrligt, men jag blev så förvånad att jag nästan blev pararlyserad. Så drog de fram ett par paket cigaretter och rökte, käkade mackor med prickig korv - jag kunde alltså t o m känna doften av deras pålägg; ni fattar att jag inte överdriver - och så pratade de högt och ljudligt, så jag tror även alla i "pisseviken" kunde höra dem.


Jag tänkte att jag skulle gått därifrån och fällt en dräpande kommentar, men jag ändrade mig och tänkte att så fasen heller att de ska få skrämma bort mig - jag ligger kvar! Efter tre timmar och hundra (?!) cigaretter som jag passivt dragit i mig röken från gav jag ändå upp och åkte hem.


Så konstigt! Jag menar visst, en varm dag på stranden kan jag acceptera att man ligger som packade sillar, när det är fullt av folk överallt. Det stör inte ihjäl mig, men när det är nästan folktomt har jag svårt att förstå hur man bara kan invadera någons personliga sfär på det här sättet. Galet är vad det är!
 

Usch, nu känner jag mig riktigt gnällig, men någon gång emellanåt har väl också jag rätt att vara kverulant. Jag ska släppa det nu, för nu har jag fått skriva av mig, och hela världen kan, om den vill, ta del av de här personernas idiotbeteende - det får vara hämnd nog! He He! >:->


Nu blir det fotboll på TV:n - familjen är på väg hem från fotbollsträningen - bäst att jag loggar ut, startar TV:n och värmer upp den åt dem. Skriver mer i morgon bitti! God kväll!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 25 november 2012 14:10


   

Av Jessica - 22 november 2012 19:41


Ja, du ser rätt, det står Skapica.se i min nya header. Och bilden repeteras i det här inlägget. Men lugn, det är som det ska vara. Sidan har inte blivit kapad och/eller saboterad. Jag har pratat om det här ett tag, och nu börjar jag så smått fl...

Av Jessica - 22 november 2012 05:33


Det finns mycket vackert att se även den här årstiden om man bara tittar. Åkte förbi NK på Östra Hamngatan igår kväll och där hade de så fin julbelysning. Som kransar av ljus runt NK-loggorna på fasaden. På Kungsgatan syntes kungakronor med båd...

Av Jessica - 21 november 2012 05:46


Äntligen onsdag - en härlig dag! NyVana i småregn igår - tre personer var vi som traskade iväg, trotsandes mörkret och kylan. Det är skönt att trampa fram där i urret och framför allt är det skönt när man är hemma igen. Då är man värd en klapp på axe...

Av Jessica - 20 november 2012 05:40


Igår efter jobbet var jag så trött, så trött. Jag skulle åka och träna men hade ingen ork alls i kroppen. Med ett tryck över pannan, frusen och halvkymig, kröp jag till kojs redan vid åttatiden. Skulle läsa men somnade. Jag var vis som en gamma...

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards