jesson

Direktlänk till inlägg 6 februari 2010

Lördagsutflykt?

Av Jessica - 6 februari 2010 08:39

  

AMC, tack för din kommentar - blir det någon öppning ska jag föreslå dig! =) Fiiin väska förresten! ;o)


Lördag morgon och härligt, soligt väder. Har som fjärilar i kroppen och magen gör små glädjeskutt! Igår kunde jag inte blogga efterom jag inte kunde komma in på bloggplatsen. Det kändes lite snopet och tråkigt. Nu verkar dock allt fungera som det ska och ordningen är återställd.


Igår hade jag hand om fredagsfikan på jobbet och eftersom Kentucky fyllde 35 år bestämde vi oss för att samköra. Vi gick ut på lunchen, tog en promenad och avslutade med att köpa ett par morotskakor på Steinbrenner. Han fick välja fritt vad han ville ha - jag äter ju inte gärna  fikabröd, så mig kvittar det vad det blir - och han lyste som solen och var så nöjd! =) En hel korg med blandade, spännande ölsorter gav vi kolleger honom i present, och jag tror inte vi kunde gjort ett bättre presentval. Grattis, Kentucky!


Grattis också Extra, som fyllde 42 år igår! Hipp, hipp hurra!


Efter jobbet igår var vi på after work på Jamas. God mat och trevligt sällskap. Jag har helt underbara kolleger! Alltid massa spännande och ovanliga samtalsämnen, god stämning och glada skratt ihop med det gänget. Jag har sån tur som får omge mig med en så härlig blandning av människor.


När jag kom hem berättade darlingen att han inte mådde bra. Han hade satt sig i soffan, börjat slappna av inför helgen och så flög tröttheten och mattheten, halsont och snuva på honom - helt oväntat.


Hoppas att han mår lite bättre idag, för idag känner jag för att packa in oss två i bilen och åka på en kombinerad shopping-/och fotorunda. Känns som jag har massa inspiration i kroppen och jag mår så bra att hade jag mått bättre hade jag varit tvillingar!


Nu lyssnar jag en gammal låt - "Eventually" med Pink. Åh, vilken bra låt!   



 
 
Mamma

Mamma

7 februari 2010 18:02

Först vill jag säga att det var "Bloggplatsen" som i två dagar kämpade för att komma till rätta med attacker mot sin server...om du inte fått veta det. Jag trodde först att det var något fel någon annanstans, men nu fungerar allt som det ska igen;O)

Hur blev det med Lars och hans plötsliga o påflugna sjuka ?
På tisdag är det städ här...hinner du med mig i morgon kväll tror du ???
Puss & kram

http://roshultskan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 25 november 2012 14:10


   

Av Jessica - 22 november 2012 19:41


Ja, du ser rätt, det står Skapica.se i min nya header. Och bilden repeteras i det här inlägget. Men lugn, det är som det ska vara. Sidan har inte blivit kapad och/eller saboterad. Jag har pratat om det här ett tag, och nu börjar jag så smått fl...

Av Jessica - 22 november 2012 05:33


Det finns mycket vackert att se även den här årstiden om man bara tittar. Åkte förbi NK på Östra Hamngatan igår kväll och där hade de så fin julbelysning. Som kransar av ljus runt NK-loggorna på fasaden. På Kungsgatan syntes kungakronor med båd...

Av Jessica - 21 november 2012 05:46


Äntligen onsdag - en härlig dag! NyVana i småregn igår - tre personer var vi som traskade iväg, trotsandes mörkret och kylan. Det är skönt att trampa fram där i urret och framför allt är det skönt när man är hemma igen. Då är man värd en klapp på axe...

Av Jessica - 20 november 2012 05:40


Igår efter jobbet var jag så trött, så trött. Jag skulle åka och träna men hade ingen ork alls i kroppen. Med ett tryck över pannan, frusen och halvkymig, kröp jag till kojs redan vid åttatiden. Skulle läsa men somnade. Jag var vis som en gamma...

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards