jesson

Direktlänk till inlägg 13 maj 2011

Fredagen den trettonde

Av Jessica - 13 maj 2011 07:04



Vilken fantastisk morgon jag vaknade till idag, fredagen den trettonde. Jag skulle haft med mig kameran ut på morgonpromenaden, för oj, vad jag såg fina saker idag! Först ett intrikat spindelnät vid busshållplatsen, sedan mötte jag inte mindre än två harar, med någon kilometers mellanrum, och därefter såg jag ett vackert blommande träd i skogen som jag hade velat fotografera. Det var så fint ljus ute när jag gick... Men jag hittade faktiskt ett vackert motiv även när jag väl kommit hem - äppelträdet på baksidan. Snabbt fram med kameran och vips hade jag fångat dagens bild till det här inlägget.


Igår kväll stod jag och pratade med AMC en stund efter kursen och vid kommunhuset fanns det körsbärsträd som fortfarande blommade. Jag bara måste ge mig ut i helgen och fotografera! Vet inte vad det ska bli för väder, men jag hoppas det blir bra!


Idag ska jag börja jobba lite tidigare och sen till kvällen blir det grillfest hemma hos en av mina kolleger, från Marks och JM:s företag, i Åsa. Det ska bli trevligt!


Ha nu en riktigt härlig fredag och strunta i att det är en "olycksdag". Jag har bestämt mig för att just tretton, och speciellt fredagen den trettonde, är extra bra istället. Satsar gärna på nummer tretton när jag spelar på hjulen på Liseberg och fredagen den trettonde är min turdag! Så jag ser med förväntan fram emot att få se vad det ska hända för något spännande idag!


 
 
AnetteJ

AnetteJ

13 maj 2011 07:39

Hoppas att du får en spännande dag !!! Jag tror inte heller så mkt på att det skulle vara en otursdag. Jag ska minsann köpa mig en lott eller en V65 a idag !

Ha en toppen dag
kram

http://www.jersmyrs-tillvaro.bloggplatsen.se

Jessica

13 maj 2011 16:25

Rätt inställning - jag är helt på din linje. Lycka till!

 
V a n i l l a

V a n i l l a

13 maj 2011 10:45

Åh vilken härlig bild från ditt äppelträd som börjar slå ut i blom. Jag skulle också vilka ha ett äppelträd... men jag skjuter upp det varje år dumt nog.

Fredag den 13:onde är det idag... jag har märkt det... jätte sjuk var jag när jag vaknade i morse och höll på svimma i badrummet. Men nu mår jag bättre som tur är.

Sedan har jag upptäckt att Blogger ligger "nere" och jag kan inte göra nya inlägg... går inte kommentera och dessutom saknas gårdagens inlägg. Åh... sånt gör mig sååå irriterad ! Men förhoppningsvis blir det också bättre under dagen.

Vi har i alla fall en strålande sol från en blå himmel som jag absolut inte får klaga på.

Ha en härlig fredag vännen !

Kram Kram

http://the-vanilla-blogg.blogspot.com

Jessica

13 maj 2011 16:25

Du fick oturen MEN det fina vädret. Här har det regnat idag, är mulet och riktigt kyligt...

P.S Det är grannens äppelträd :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 25 november 2012 14:10


   

Av Jessica - 22 november 2012 19:41


Ja, du ser rätt, det står Skapica.se i min nya header. Och bilden repeteras i det här inlägget. Men lugn, det är som det ska vara. Sidan har inte blivit kapad och/eller saboterad. Jag har pratat om det här ett tag, och nu börjar jag så smått fl...

Av Jessica - 22 november 2012 05:33


Det finns mycket vackert att se även den här årstiden om man bara tittar. Åkte förbi NK på Östra Hamngatan igår kväll och där hade de så fin julbelysning. Som kransar av ljus runt NK-loggorna på fasaden. På Kungsgatan syntes kungakronor med båd...

Av Jessica - 21 november 2012 05:46


Äntligen onsdag - en härlig dag! NyVana i småregn igår - tre personer var vi som traskade iväg, trotsandes mörkret och kylan. Det är skönt att trampa fram där i urret och framför allt är det skönt när man är hemma igen. Då är man värd en klapp på axe...

Av Jessica - 20 november 2012 05:40


Igår efter jobbet var jag så trött, så trött. Jag skulle åka och träna men hade ingen ork alls i kroppen. Med ett tryck över pannan, frusen och halvkymig, kröp jag till kojs redan vid åttatiden. Skulle läsa men somnade. Jag var vis som en gamma...

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards