jesson

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2011

S(p)olhuset

Av Jessica - 21 augusti 2011 19:19


Nu ska jag skriva ett långt, gnälligt och skälligt inlägg i vilket jag ska vara riktigt irriterad och upprörd en stund. Ja, jag vet att jag brukar säga att detta är en "må bra-blogg", och jag brukar inte vilja vara arg och upprörd här, men idag är ett undantag.


Visst finns det många stora problem, allvarliga orättvisor och megaviktiga saker att engagera sig i där ute i världen, men det är inte det jag ska göra ikväll; i min lilla värld har följande hänt:


Jag började dagen med att cykla till Friskis en timma innan fuego-passet skulle börja. Jag hade laddat för att förlänga sommaren, som ju tagit slut oväntat och ovanligt fort i år, genom att lägga mig tjugo minuter i solariet.


När jag kom upp på andra våningen på Friskis, där solarierna är belägna, satt det stora lappar med "UR FUNKTION" på dörrarna. Aja, det var ju ingen större skada skedd - jag tog mig istället tid att promenera en stund på löpbandet i gymmet innan passet drog igång.


Nu ikväll fick jag ett ryck och bestämde mig för att jag SKULLE sola i alla fall. Funderade på att sticka till Solkällan först, men kom ihåg att Solhuset brukade vara mycket finare och fräschare, då jag solade förr. Det var dock inget bra val skulle det visa sig...




Jag försökte ringa till dem som äger solariet men fick inget svar och jag kunde inte ploppa ut mina betalda pengar igen heller utan solariet fick stå där och gå för sig självt medan jag argt tog mig hemåt. Känner mig lurad och väldigt irriterad!


Nu är det dock så att visst, grejer kan gå sönder - jag köper det - men det viktiga är ju hur ett företag hanterar klagomål och reklamationer. Jag förväntar mig nu att bli uppringd av S(p)olhuset snarast möjligt, jag förväntar mig att få mina sjuttio kronor i retur och jag förväntar mig dessutom något mer i kompensation! Det här är inte okej! GRRR!


(Friskis är jag inte sur på för där blev jag inte av med några pengar!)


((Man kan ju undra om det här är ett seriöst företag över huvud taget. Går inte att nå via telefon och det finns inga andra kontaktuppgifter att hitta varken i lokalen eller på nätet, förutom postadress då, men vem skriver ett brev om sånt här?! Hrmpf!))

 
 
AnetteJ

AnetteJ

22 augusti 2011 08:35

Jag hade oxå blivit vansinnig !!!! Hoppas du får rätsida på bedrövelsen !!

http://www.jersmyrs-tillvaro.bloggplatsen.se

Jessica

22 augusti 2011 16:39

Jag pratade med ägaren idag. Får se hur det löser sig... Han lovade mig pengarna tillbaka (eller ja, först ville han bjuda på en solning -ha! - men jag sa; det är inte aktuellt) jag vill ha mina pengar tillbaka! Kände mig vråltuff där... He he.

 
Mystjejen

Mystjejen

22 augusti 2011 20:30

Jag hade oxå blivit vansinning :/ kram

http://blogg.mystjejen.se

Jessica

22 augusti 2011 20:37

Pratade med ägaren idag som sa att glaset varit sönder i två månader men att han skulle få det nya glaset idag. Två månader! Fatta!?! Apdåligt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 25 november 2012 14:10


   

Av Jessica - 22 november 2012 19:41


Ja, du ser rätt, det står Skapica.se i min nya header. Och bilden repeteras i det här inlägget. Men lugn, det är som det ska vara. Sidan har inte blivit kapad och/eller saboterad. Jag har pratat om det här ett tag, och nu börjar jag så smått fl...

Av Jessica - 22 november 2012 05:33


Det finns mycket vackert att se även den här årstiden om man bara tittar. Åkte förbi NK på Östra Hamngatan igår kväll och där hade de så fin julbelysning. Som kransar av ljus runt NK-loggorna på fasaden. På Kungsgatan syntes kungakronor med båd...

Av Jessica - 21 november 2012 05:46


Äntligen onsdag - en härlig dag! NyVana i småregn igår - tre personer var vi som traskade iväg, trotsandes mörkret och kylan. Det är skönt att trampa fram där i urret och framför allt är det skönt när man är hemma igen. Då är man värd en klapp på axe...

Av Jessica - 20 november 2012 05:40


Igår efter jobbet var jag så trött, så trött. Jag skulle åka och träna men hade ingen ork alls i kroppen. Med ett tryck över pannan, frusen och halvkymig, kröp jag till kojs redan vid åttatiden. Skulle läsa men somnade. Jag var vis som en gamma...

Tävlingar & utmaningar

Just nu pågår inga tävlingar eller utmaningar.

Min fotoblogg!

Skapica Photography

     

Instagram - SnapWidget

Motionssällskapet

3 besvarade frågor
Dagens citat

Veckans planer

Läser/lyssnar på just nu

 

 


 

 

   

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Jag på Spotify

Follow me on Spotify

Följ bloggen

jesson

Follow on Bloglovin

Följ mig på Twitter

 

Samarbetspartners:










 

 
Just nu buzzar jag ingenting...

     

Fler besökare

Bloggpunkten.se Toppbloggare

Blogglista.se bloggar



Vad händer i Kungsbacka?

Från när & fjärran?

Flag Counter

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards